Blog
 • Main page
08
10
2018

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων – Atlantis Open 1500€

By ab 0

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

OPEN  ATLANTIS 2018

Το Atlantis Club σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 29 /10 ως 18/11/2018. Το τουρνουά είναι κατηγορίας 1 (GRADE 1).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Atlantis Club  (Sports Club Atlantis – Αγ. Αθανασίου 60 – Παλλήνη) και σε 4 χωμάτινα γήπεδα, στις παρακάτω κατηγορίες:

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΒΑΕ 2018

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+
ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 45+, 55+, 65+
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 40+, 50+, 60+
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ Α35-Γ30, Α45-Γ40, Α55-Γ50, Α65-Γ60
BEGINNERS ΓΥΝ. 30+ 30+
BEGINNERS ΑΝΔ. 35+ 35+

 

MASTERS – OPEN  ATLANTIS club

MASTERS ΑΝΔΡΩΝ Price Money 1000€
OPEN ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Price Money   300€
OPEN ΜΙΚΤΟ Price Money   200€
OPEN ΜΟΝΟ ΓΥΝ. 14+ open
OPEN ΜΟΝΟ ΑΝΔ. 14+ open
OPEN ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ open

 

Σε όλες τις κατηγορίες από 16 συμμετοχές και άνω θα γίνεται προκριματικός γύρος και ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών της κατηγορίας οι 4 ή 8 seeded θα αναμένουν στο τελικό ταμπλώ τους 4 ή 8 από τα προκριματικά.

 

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία ή ταμπλό Round Robin, με απόφαση της  επιτροπής αγώνων.

Στις ηλικιακές κατηγορίες Α65+ και Γ60+ και πάνω υλοποιείται ταμπλό με τη συμμετοχή πέντε αγωνιζομένων και πάνω.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη  29/10/2018 και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 18/11/2018. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 15:30 και Σάββατο-Κυριακή από τις 09:00. Τις ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και συμφωνούν οι αντίπαλοι τους, να αγωνισθούν πρωινές ώρες αλλά χωρίς την εποπτεία διαιτητή.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήξη δηλώσεων: Πέμπτη   25 /10 /2018  στις 20:00μμ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο info@myatlantis.gr ή τηλεφωνικά στην γραμματεία του συλλόγου 210 6616886 (09:00 – 22:30).

Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής

Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο, email, Αριθμός Μητρώου ΣΒΑΕ και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορία του τουρνουά, με τους εξής όμως περιορισμούς.

 Ο  κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής  σε μία ως τρεις κατηγορίες του Τουρνουά, με τον μόνο περιορισμό να μη επιλέξει δύο κατηγορίες μονού.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 6616886 με τη γραμματεία  από 10:00-14:00 & 17:30 ως 22:30.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25€ για μια κατηγορία και 10€ για κάθε επιπλέον συμμετοχή σε άλλη κατηγορία.­

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ τη Παρασκευή 23/10/2018 στις 20:00, στις εγκαταστάσεις του Atlantis Club, από την επιτροπή αγώνων.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 4 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας για 32άρια ταμπλό και στους 2 πρώτους νικητές για 16άρια ταμπλό. Για τις κατηγορίες Α65+ και Γ60+ και πάνω θα απονέμονται κύπελλα στους τέσσερις πρώτους νικητές.

ΠΑΡΟΧΕΣ – ΔΩΡΑ

Mε την συμμετοχή τους οι αγωνιζόμενοι θα παραλαμβάνουν dryfit tshirt  ως αναμνηστικό δώρο, από τους χορηγούς της διοργάνωσης. Επίσης θα υπάρχει σε κάθε γήπεδο ψυγειάκι με τα ενεργειακά ποτά της HYPE για τους αγωνιζόμενους. Μετά το τέλος κάθε αγώνα, o νικητής δίνει το σκόρ  στη γραμματεία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με μπάλες BABOLAT.

ΔΕΞΙΩΣΗ – ΚΛΗΡΩΣΗ

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και στις 20:30μμ, μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές, η Διοίκηση του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ θα παραθέσει δεξίωση στους συμμετέχοντες του Πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ. Μετά τις απονομές θα ακολουθήσει  η κλήρωση των δώρων των χορηγών.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι παρόντες στην κλήρωση.  Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μόνο για ένα δώρο.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
 • Γιατρός On call: Καλλιόπη Σπύρου
 • Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.

 

 • Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή μεe-mailκαι τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο ημέρες πριν την κλήρωση.

 

 • Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με τη νέα   βαθμολογία διπλών ανά κατηγορία που έχει ορίσει ο ΣΒΑΕ από την έναρξη του 2015. Η βαθμολογία θα υπολογίζεται από το άθροισμα της βαθμολογίας των 2 παιχτών στην κατηγορία που δήλωσαν.

 

 • Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Στις κατηγορίες των μονών, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3οσετ. Εξαιρούνται οι κατηγορίες των ανδρών άνω των 55 και των γυναικών άνω των 50. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.

 

 • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.

 

 • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.

 

 • Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate. Με τον περιορισμό οτι  ο alternate παιχτης δεν θα ειναι βαθμολογικα στην πρωτη 8αδα  της κατηγορίας του .  Οι εκπρόθεσμα δηλωμένοι παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν σαν  alternate, θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο και θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

 

 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.

 

 • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

 

 • Οι συμμετέχοντες σε δύο κατηγορίες και άνω εάν χρειαστεί θα αγωνιστούν μέχρι δύο αγώνες τη ίδια ημέρα.

 

 • Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.

 

 • Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων, ώστε να τηρείται η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Στα μονά προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα διπλά και οι τέσσερεις παίκτες.

Η επιτροπή αγώνων έχει δικαίωμα επιλογής γηπέδου για επίλεκτους αθλητές.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν ως την Δευτέρα  29/10/2018 στις 15:00. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα  www.svae.gr  και www.myatlantis.gr μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ζωγραφάκης Δαυίδ, Κουτήφαρης Γιώργος, Παναγιωτίδης Μάκης

 

Επιδιαιτητής Αγώνων: Μπαμπαρούτσης Γιώργος

 Β. επιδιαιτητή : Φ. Θεοδωρίδης

 Γραμματεία Αγώνων: Τσώνη Σοφία

 

Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2018

 

Επιτροπή αγώνων

Tags for this post