ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIORS

Η All Stars Tennis Tournaments σε συνεργασία με τον Ομιλο Αντισφαίρισης ΑΤΛΑΣ διοργανώνει στα γήπεδα του Atlantis Tennis Country Club τουρνουά Juniors και δίνει την ευκαιρία σε  παιδιά που παιζουν fun tennis ή προαγωνιστικό να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων και να εξελιχθούν. Ολα τα παιδιά θα παίζουν τουλάχιστον 3 αγώνες στο πρώτο γύρο με το σύστημα round robin. Στη συνέχεια οι νικητές θα προκριθούν στο κυρίως ταμπλώ με αγώνες knock out.  Κύπελλα – μετάλια για όλους τους μικρούς μας φίλους για να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια τους σε κάθε βήμα. Θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα σε όλες τις κατηγορίες!!

Από 10/2/24 τα τουρνουά Junior και ενηλίκων θα είναι Verified Events της UTR.  Με αυτό το τρόπο θα μπορούν όλοι οι συμμετεχόντες να αποκτήσουν βαθμολογία βάσει των αγώνων τους σε τουρνουά ή φιλικούς αγώνες που δηλώνονται στο  UTR από πιστοποιημένα Club σε όλο το κόσμο.

Το Atlantis Tennis Country Club ξεκινήσε τη συνεργασία του με τη Universal Tennis και διοργανώνει τουρνουά UTR όπου οι παίχτες βάσει της βαθμολογίας που αποκτούν παίζουν με παίκτες αντίστοιχου επιπέδου το οποίο υπολογίζεται από έναν αλγόριθμο βάσει των αποτελεσμάτων – games των αγώνων που συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω σύνδεσμο:

UTR how it works

Αποκτήστε τώρα το δικό σας UTR account:

  •  Step 1: Go to UTRSports.net or download our mobile app.
  •  Step 2: Click Join at the top-right corner of the page or Get Started from the mobile app.
  •  Step 3: Enter your email address and password and click Sign Up With Email.
JUNIORS_SITE BANNER 1970x750

PREVIOUS TOURNAMENTS

1st All Stars Tennis Tournament 

(13/1/2024 – 14/1/2024)