Blog
 • Main page
12
02
2019

Club Doubles Ladder 2019

By ab 0


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Doubles Ladder 2019

To  AΤΛΑΝΤΙΣ club, προκηρύσσει εσωτερικό τουρνουά βαθμολογούμενο ΔΙΠΛΩΝ Ανδρών-Γυναικών-μικτών, από 25 Φεβρουαρίου 2019.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ενεργά μέλη τένις του ΑΤΛΑΝΤΙΣ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Sports Club Atlantis (Αγ. Αθανασίου 60 – Παλλήνη) και σε  χωμάτινα γήπεδα, στις παρακάτω κατηγορίες:

 

ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Advanced 

(Οι 8 πρώτοι κάθε ομίλου παίζουν χιαστή)


Intermediate (αθροισμα ίσο ή μικρότερο 110  credits)

(Οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου περνούν απευθείας στους 16. Οι υπόλοιποι 8 προκύπτουν από τα χιαστή των  θέσεων 3-6 κάθε ομίλου)

ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Advanced

 (Οι 8 πρώτες  παίζουν 1-8,2-7,3-6,4-5)


Intermediate (αθροισμα ίσο ή μικρότερο 110 credits)

(Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου παίζουν  χιαστή)

ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ Advanced

 (Οι 2 πρώτες κάθε ομίλου περνούν απευθείας. Οι υπόλοιποι των θέσεων 3-6 παίζουν  χιαστή για τις υπόλοιπες θέσεις)


Intermediate (αθροισμα ίσο ή μικρότερο 110 credits)

 (Οι  πρώτες των 3 ομίλων και η καλύτερη δεύτερη περνάνε απ’ευθείας στα προημιτελικά. Παίζουν με κλήρωση, νοκ αουτ παιχνίδια οι 2 υπόλοιποι δεύτεροι, οι 3 τρίτοι, & οι 3 τέταρτοι. 

 

 

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 3, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ομίλους με το σύστημα round-robin.

 

 • To κάθε ζευγάρι θα παίρνει 1 βαθμό σε κάθε νίκη.
 • Η θέση στο Ladder του κάθε ζευγαριού θα καθορισθεί από τη θέση που θα τερματίσει στην κατηγορία.
 • Το κάθε ζευγάρι θα παίζει έναν αγώνα την εβδομάδα σε κάθε κατηγορία.
 • Δίνεται η δυνατότητα αλλαγής παρτενέρ στη διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι μια φορά και με παίχτη – τρια ίδιας ή μικρότερης βαθμολογίας. Δεν προσμετράτε η περίπτωση που μέλος δεν είναι πια ενεργό οπότε χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση και είναι υποχρεωτική η αντικατάσταση του με άλλο μέλος.
 • Το κάθε μέλος θα έχει τη δική του βαθμολογία στα διπλά της κάθε κατηγορίας ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσει το ζευγάρι του στο πρωτάθλημα.

 

Για τη κατηγορία intermediate λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία που έχει ο κάθε παίχτης. Για τους καινούργιους συμμετέχοντες η βαθμολογία τους καθορίζεται από την οργανωτική επιτροπή και δύναται να μεταβληθεί μετά την πρώτη αγωνιστική.

 

Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 15:30 και Σάββατο-Κυριακή από τις 09:00. Τις ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και συμφωνούν οι αντίπαλοι τους, να αγωνισθούν πρωινές ώρες.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήξη δηλώσεων: Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 21:00μμ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο info@myatlantis.gr ή τηλεφωνικά στη γραμματεία  210 6616886 (09:00 – 22:30).

Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, κινητό τηλέφωνο, email, και οι επιθυμητές κατηγορίες και για τους δύο συμμετέχοντες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορία του τουρνουά, (advanced & intermediate) σύμφωνα με τους περιορισμούς που ισχύουν στη κάθε κατηγορία.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 6616886 με τον κο Λάζαρο Φλωρόπουλο από 10:00-13:00 & 18:30 ως 21:30.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Η συμμετοχή είναι 10€ για κάθε κατηγορία.

Η μπάλλες του αγώνα θα αγοράζονται από το ζευγάρι που προκύπτει με κλήρωση του επιδαιτητή.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Η κατάρτιση των ομίλων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΔΕΞΙΩΣΗ – ΚΛΗΡΩΣΗ

Η ολοκλήρωση του ladder θα ανακοινωθεί μετά την κατάρτιση των ομίλων. Μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές, ο οργανωτική επιτροπή θα παραθέσει δεξίωση στους συμμετέχοντες του Πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του Atlantis Club. Μετά τις απονομές θα ακολουθήσει  η κλήρωση δώρων των χορηγών.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι παρόντες στην κλήρωση.  Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μόνο για ένα δώρο.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
 • Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να γνωστοποιούν  τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να το λάβει υπόψη της γραμματεία.
 • Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.
 • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.
 • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.
 • Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Οι εκπρόθεσμα δηλωμένοι παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο και θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
 • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.
 • Οι συμμετέχοντες σε δύο κατηγορίες και άνω εάν χρειαστεί θα αγωνιστούν μέχρι δύο αγώνες τη ίδια ημέρα.
 • Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.
 • Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

 Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων, ώστε να τηρείται η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Προτεραιότητα εισόδου λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι τέσσερεις παίκτες.

Η επιτροπή  έχει δικαίωμα επιλογής γηπέδου για επίλεκτους αθλητές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των ομίλων ταμπλό θα αναρτηθούν ως το  Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:00. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.myatlantis.gr μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διευθυντής Αγώνων: Μπαμπαρούτσης Γιώργος

 

Επιδιαιτητής Αγώνων: Λάζαρος Φλωρόπουλος

 

Επιτροπή αγώνων:  Μπαμπαρούτσης Γιώργος, Τουμαζάτος Στάθης, Λάζαρος  Φλωρόπουλος

 

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2019

 

Ο Διευθυντής Αγώνων