Blog
  • Main page
23
09
2015

Ξανά αντίπαλοι Djokovic και Nadal

By ab 0

O Rafael Nadal και ο Novak Djokovic έχουν συναντηθεί μόνο 2 φορές φέτος, ωστόσο μαζί έχουν το ρεκόρ για το μεγαλύτερο rivalry στην ιστορία της Open era, με 44 αναμετρήσεις. Οι δύο σπουδαίοι πρωταθλητές θα αναβιώσουν το σπουδαίο rivalry, έστω και αν είναι για αγώνα επίδειξης, τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Ταϊλάνδη.

O κορυφαίος τενίστας της τελευταίας τετραετίας και ο κάτοχος 14 Grand Slam τίτλων θα συναντηθούν για μια ακόμα φορά, στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί σε 44 επίσημες αναμετρήσεις (ρεκόρ), με τον Nadal να προηγείται στο σύνολο με 23-21, αλλά τον Djokovic να έχει κερδίσει τις 6 από τις 7 τελευταίες.

Ο αγώνας επίδειξης “Back to Thailand Nadal vs Djokovic” θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου, στο Hua Mark Indoor Stadium, με σκοπό να προωθήσει το τένις στην Ταϊλάνδη. Θα είναι το αποκορύφωμα μια σπουδαίας εκδήλωσης που διοργανώνει η ομοσπονδία αντισφαίρισης της χώρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου.

“Και οι δύο παίκτες θα βρεθούν στο κατάστημα One Tambon One Product (OTOP) το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου και θα συναντηθούν στο Κυβερνείο στις 11:00 το πρωί, στις 2 Οκτωβρίου”, ανακοίνωσε ο Suwat Liptapanlop, πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ο Djokovic θα πάει στην Ταϊλάνδη από τη Ζυρίχη και ο Nadal από την Ισπανία, ενώ και οι δύο έχουν κοινό προορισμό, αφού θα ξεκινήσουν την ασιατική “περιοδεία” τους από το Πεκίνο και το China Open, το οποίο ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου. Ο Djokovic είναι ο υπερασπιστής του τίτλου και συγκεκριμένα θα διεκδικήσει τον 4ο διαδοχικό τίτλο του (και 6ο συνολικά στο Πεκίνο).

Πηγή: tennisnews.gr