Συνεργάτες Πιλάτες

Μαρία Ζαχαρίου

 

Απόφοιτη Παντείου Πανεπιστημίου τμήματος Επικοινωνίας. Έχοντας ασχοληθεί χρόνια με τον αθλητισμό και τον χορό, πήρα το πτυχίο πιλάτες ματ και propς από την σχολή Α.F studies και ακολούθως το πιλάτες reformer από StudioOne. Ταυτόχρονα συνεχίζω τις σπουδές μου στο χορό του πανεπιστημίου ISTD του Λονδίνου. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι ως δασκάλα πιλάτες με ενδιαφέρον στα άτομα με μυοσκελετικές παθήσεις.

Νάντια Κονδάκη

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην κολύμβηση.
Γνώρισα την μέθοδο PILATES το 2012  κ με κέρδισε αφού έμαθα τι σημαίνει πραγματικός έλεγχος του σώματος και ακρίβεια στην κίνηση . Το 2013 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Pilates για 2 χρόνια όπου και ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Comprehensive BASI Pilates (mat και equipment). Από τότε παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια θεραπευτικού Pilates μερικά εκ των οποίων από κορυφαίους εκπαιδευτές όπως Rael Isacovitz, Antonny Lett, Brandon Gamble, Gabor Fuzi, που αφορούν σε διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα (κύφωση,λόρδωση, προβλήματα μέσης), σεμινάρια που αφορούν στον καρκίνο του μαστού κ πώς το Pilates βοηθάει στην γρηγορότερη αποκατάστασή του, σεμινάρια για Myofascia Release & Triggerpoints με foam roller κ.α.