Blog
  • Main page
03
09
2015

Σάκκαρη: “Τα καλύτερα έρχονται”

By ab 0

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο tennisnews.gr για την προσπάθειά της στο US Open, όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο της σε Grand Slam διοργανώσεις. Η 20χρονη Ελληνίδα θα αποχαιρετήσει τη Νέα Υόρκη με μια γλυκόπικρη γεύση μετά τον αποκλεισμό της, ενώ όπως υπογράμμισε ήταν μια εβδομάδα που την έκανε δυνατότερη παίκτρια.

Η Σάκκαρη ηττήθηκε στον 1ο γύρο του US Open από την Qiang Wang με 7-5, 6-2, σε έναν αγώνα που είχε τις ευκαιρίες της, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί εξαιτίας της απειρίας της. Παρά την ήττα της και την πικρία που άφησε αυτός ο αποκλεισμός, δεν μπορεί να είναι απογοητευμένη, αφού πραγματοποίησε 3 μεγάλες εμφανίσεις στα προκριματικά του αμερικανικού Grand Slam, που συνδυάστηκαν με 3 από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας της.

“Η αλήθεια είναι πως το τουρνουά αυτό μπορεί να είναι ένας σταθμός στην καριέρα μου. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι προκρίθηκαν στο πρώτο μου Grand Slam και έλαβα μέρος και πραγματικά οι 3 νίκες που έκανα στα προκριματικά ήταν πολύ σημαντικές για εμένα”, τόνισε η Σάκκαρη.

“Παρά τις 3 νίκες ήθελα πολύ να πάρω και τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) και είχα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο σετ. Λίγο το άγχος και η πίεση του πρώτου γύρου, δεν μου επέτρεψαν να κερδίσω τον αγώνα”, πρόσθεσε η νεαρή πρωταθλήτριά μας, η οποία σέρβιρε για την κατάκτηση του 1ου σετ στον αγώνα της με την Wang, στο 5-4.

Εκτός από τις μοναδικές εμπειρίες που σύλλεξε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, η Μαρία κέρδισε και 40 βαθμούς WTA στο US Open. Από το Νο207 που βρίσκεται σήμερα, θα σκαρφαλώσει στο Νο180 της παγκόσμιας κατάταξης την άλλη Δευτέρα (14/09), στην πρώτη της είσοδο στο Top200 της καριέρας της. Αυτό είναι μόνο αρχή, αφού όπως πιστεύει και η ίδια, τα καλύτερα έρχονται!

“Ήταν μια εβδομάδα που με έκανε να καλυτερεύσω, όχι μόνο την κατάταξή μου, αλλά και το παιχνίδι μου, για να είμαι πιο έτοιμη στο πιο υψηλό επίπεδο! Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται για εμένα και σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη που μου δείχνετε!”

Πηγή: http://www.tennisnews.gr/