Λειτουργία – Κανονισμοί Tennis

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

Οι κρατήσεις γηπεδων γίνεται ηλεκτρονικά

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

Για τα μονά παιχνίδια η διάρκεια παιχνιδιού είναι 60’.

Για τα διπλά παιχνίδια η διάρκεια παιχνιδιού είναι 90’.

Μονό παιχνίδι το οποίο μετατρέπεται σε διπλό, η ώρα παιχνιδιού γίνεται 90’ μόνο εφ’ όσον το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει κλειστεί στη συνέχεια από άλλους παίκτες.

Στην περίπτωση που σε ένα γήπεδο παίζουν τρεις παίκτες, η διάρκεια παιχνιδιού είναι 60’.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ

Οι κρατήσεις είναι ονομαστικές για τα μέλη. Επισκέπτες αναγράφονται ως guests και θα πρέπει να ακολουθείται η αντίστοιχη διαδιακασία που αφορά τους επισκέπτες.

Δικαίωμα κράτησης έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του τένις εφόσον δεν υπαρχει άλλη κράτηση στο όνομα τους. Σε περίπτωση που υπάρχει άλλη κράτηση, θα πρέπει να παρέλθει το τέλος του χρόνου της πρώτης κράτησης για να πραγματοποιηθεί η επόμενη. Δεν επιτρέπεται η χρήση ονόματος άλλων μελών για κράτηση στην οποία δε θα παρευρεθούν οι ίδιοι καθώς αυτό επιφέρει προβληματα στη διαξαγωγή προγράμματος.

Επίσης δεν επιτρέπεται ταυτόχρονη αναγραφή του ίδιου ονόματος σε διαφορετικά γήπεδα ή στο ίδιο γήπεδο την ίδια ώρα.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ (GUESTS)

Οι επισκέπτες αναγράφονται ως guests κατά τη διαδικασία της κράτησης και είναι υποχρεωμένοι πριν τον εκάστοτε αγώνα να παρουσιάζονται στη γραμματεία και να τακτοποιούν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

 

ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΑΜΦΙΕΣΗ) ΠΑΙΚΤΩΝ

Όσοι κάνουν χρήση των γηπέδων του τένις, είναι υποχρεωμένοι να είναι ενδεδυμένοι με αθλητική περιβολή και τα κατάλληλα αθλητικά τενιστικά παπούτσια για των αντίστοιχων επιφανειών, γήπεδα.

Παρακαλούνται τα μέλη με την αναχώρησή τους από τα γήπεδα να αλλάζουν παπούτσια προκειμένου να εισέρχονται στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

Όταν παίζετε, αποφεύγετε όσο το δυνατό να φωνάζετε για να μην ενοχλείτε τον συμπαίκτη ή τους παίκτες των διπλανών γηπέδων.

Δε μπαίνουμε στο γήπεδο πριν την ακριβή ώρα έναρξης της δικής μας ώρας παιχνιδιού.

Παραχωρούμε το γήπεδο στους αμέσως επόμενους παίκτες όσο γίνεται γρηγορότερα και η αποχώρησή μας πρέπει να γίνεται κατά τετοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλεί τους παίκτες που ήδη παίζουν.

Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια που βρίσκονται στις ακαδημίες του τένις ή τα αποδυτήρια του κάτω ορόφου (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ). Θα πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους των αποδυτηρίων και τα υπόλοιπα μέλη που τους επισκέπτονται.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ

Τα μέλη έχουν δικαίωμα να διατυπώσουν τις απόψεις τους γραπτώς ή προφορικώς αναφορικά με τη λειτουργία του κλαμπ.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΛΑΜΠ

Η διεύθυνση του κλαμπ έχει το δικαίωμα να προβεί σε τροποποιήσεις του κανονισμού καθώς και αλλάγες γηπέδων στα πλαίσια ομαλής λειτουργίας και καλύτερης εξυπηρέτησης των μελών.

Εκ της Διεύθυνσης