Blog
  • Main page
21
07
2015

Επιστρέφει στο Αμβούργο ο Rafa

By ab 0

O Rafael Nadal αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε μια εβδομάδα, στο bet-at-home Open του Αμβούργου, στη Γερμανία. Ο 29χρονος Ισπανός, Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο Αμβούργο μετά από 7 χρόνια. Θυμάστε τι είχε συμβεί στον τελευταίο του αγώνα στην πόλη της Γερμανίας;

Ο Nadal θα επιστρέψει στο tour μετά από τον αποκλεισμό του στο Wimbledon, από το Νο102 της παγκόσμιας κατάταξης, Dustin Brown. Θα αγωνιστεί σε ακόμη ένα χωμάτινο τουρνουά για φέτος, το bet-at-home Open, στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Το γερμανικό τουρνουά ανήκει στην κατηγορία ATP World Tour 500 της ΑΤΡ και η συμμετοχή του Nadal θα είναι έκτακτη, μέσω wild card που εξασφάλισε από τους διοργανωτές. Θα είναι στο Νο2 του ταμπλό, πίσω μόνο από τον συμπατριώτη του, David Ferrer.

Ο 29χρονος αριστερόχειρας από το Μανακόρ της Μαγιόρκα, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο Αμβούργο μετά από 7 χρόνια. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στο γερμανικό Όπεν όταν ήταν τουρνουά της σειράς Masters και είχε αποχωρήσει μάλιστα από αυτό ως πρωταθλητής. Στον τελευταίο του αγώνα στην πόλη, είχε νικήσει τον Roger Federer με 7-5, 6-7 (3), 6-3, στον τελικό του 2008.