Blog
  • Main page
18
08
2015

Δεν απογοητεύεται ο Nole

By ab 0

O Novak Djokovic γνώρισε την πρώτη του ήττα φέτος σε Masters διοργάνωση στον χθεσινό τελικό του Rogers Cup, ωστόσο δεν απογοητεύεται, όπως υποστήριξε μετά από τον αγώνα. Ο Nole θα συνεχίσει με την ίδια αισιοδοξία και γεμάτος αυτοπεποίθηση την προσπάθειά του στο Cincinnati, όπου θα αναζητήσει το μοναδικό Masters που λείπει από τη συλλογή του.

O Djokovic ηττήθηκε από τον Murray για πρώτη φορά μετά από τον τελικό του Wimbledon του 2013 και έπειτα από 8 συνεχόμενες νίκες που είχε απέναντι στον Βρετανό. Επίσης γνώρισε την πρώτη του ήττα σε Masters διοργάνωση μετά από 31 συνεχόμενες νίκες, καθώς και τη δεύτερη ήττα συνολικά για φέτος, σε μεγάλη διοργάνωση.

Η ήττα του Nole από τον Murray στον χθεσινό τελικό του Rogers Cup δεν απογοητεύει τον Σέρβο, που θα αγωνιστεί στο Cincinnati με την ίδια αυτοπεποίθηση που είχε και πριν από αυτή, όπως υποστήριξε στην τελευταία του συνέντευξη στο Μόντρεαλ.

“Ποτέ δεν είναι ωραίο να χάνεις, αλλά όλα τα σερί φτάνουν στο τέλος τους. Είμαι μια χαρά. Πάλεψα μέχρι τον τελευταίο πόντο και προσπάθησα για το καλύτερό μου. Αυτό είναι κάτι θετικό σε αυτή την εβδομάδα”, τόνισε ο Nole, ο οποίος έχει κερδίσει τα 4 από τα 24 Masters του φέτος.

O κορυφαίος τενίστας του κόσμου υπογράμμισε πως θα συνεχίσει με αισιοδοξία την προσπάθειά του σε Cincinnati και US Open, παρά και το μικρό πρόβλημα στον αγκώνα του, που φάνηκε να τον ταλαιπωρεί στο τουρνουά του Καναδά.

“Ήταν ατυχές, ήρθε τη λάθος στιγμή. Αλλά υποθέτω ότι λόγω του δύσκολου προγράμματος, είναι κάτι φυσικό. Παίξαμε πάνω από 2,5 ώρες και ο αγκώνας με ενόχλησε λίγο.”

Τέλος, ο Djokovic δε δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Murray, που όπως είπε έχει βελτιωθεί και είναι καλύτερος παίκτης από το 2013, όταν είχε κατακτήσει το Wimbledon με μια εμφατική νίκη στον τελικό επί του Σέρβου (6-4, 7-5, 6-4).

“O Andy ήταν ο άξιος νικητής σήμερα (σ.σ. χθες) στο court. Νομίζω αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το σερβίς. Δε σέρβιρα τόσο καλά στο πρώτο σετ, ενώ εκείνος στα κρίσιμα σημεία σέρβιρε πάρα πολύ καλά. Δε θέλω να του στερήσω τίποτα, άξιζε αυτή τη νίκη και έβγαλε μερικά πολύ μεγάλα χτυπήματα.”

Ο Djokovic προκρίθηκε απευθείας στον 2ο γύρο του Western & Southern Open, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Gilles Muller και Benoit Paire.