Ακαδημίες Tennis

Για μία ακόμη χρονιά η ακαδημία μας λειτουργεί και καθοδηγείται υπό την επίβλεψη του διεθνούς φήμης προπονητή, παίχτη ATP για πολλά χρόνια, πρωταθλητή Ελλάδος, μέλος της Εθνικής μας ομάδας και head coach της ITP (International Tennis Programs), Παντελή Μοσχούτη.

 

Από το Σεπτέμβριο 2018 επανήλθε στην ακαδημία μας ο Στάθης Τουμαζάτος με τους συνεργάτες του.

Επίσης συνεχίζεται η συνεργασία μας με την Οτίλια Ποπ.

 

Προγράμματα που προσφέρει η ακαδημία μας:

  • Στην ακαδημία λειτουργούν τμήματα mini tennis, junior, fun, πρoαγωνιστικά, αγωνιστικά, college tennis και εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης για τους μικρούς μας αθλητές οι οποίοι θέλουν να δοκιμάσουν το επαγγελματικό tour.
  • Ιδιαίτερα μαθήματα και τμήματα ενηλίκων για όλα τα επίπεδα.

 

Junior Development, (5-10)

Πρόγραμμα για παιδιά 5 έως 10 ετών, βασισμένο στις νέες προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που προσφέρεται από διεθνείς πιστοποιημένους προπονητές. Μέσα από ένα παιγνιδοκεντρικό περιβάλλον, οι νέοι αθλητές μαθαίνουν βασικές δεξιότητες κίνησης και τεχνικής, αναπτύσσοντας σε όσο δυνατόν ταχύτερο χρόνο την ικανότητα παιγνιδιού. Προπόνηση μία ή περισσότερες φορές την εβδομάδα, με τη δυνατότητα συμμετοχής σε (εσωτερικούς, φιλικούς αγώνες) από τον πρώτο μήνα!

 

Fun Tennis, (10-18)

Πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά που δεν έχουν τον πρωταθλητισμό για στόχο, αλλά θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν το παιχνίδι τους σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να αποκτήσουν τεχνικές και τακτικές που θα τους χρησιμέυσουν..ως τα γεράμματα!

 

Αγωνιστικό Τένις, (10-18)

Πρόγραμμα για νεαρούς αθλητές, οι οποίοι θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Ατομικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προπόνησης, συμμετοχή και συνοδεία σε Πανελλαδικά τουρνουά. Αντικειμενική καταγραφή ανάπτυξης και εξέλιξης αθλητών

 

Ομαδικά Ενηλίκων

Πρόγραμμα για ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους. Για αυτούς που θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τεχνικές και τακτικές τόσο του μονού όσο και του διπλού παιχνιδιού. Η καλύτερη ευκαιρία να δικτυοθείται με «ομόθρησκους».

 

Ιδιαίτερα Ενηλίκων

Ατομικά μαθήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, από αρχάριο έως πολύ προχωρημένο επίπεδο. Δυνατότητα για προπόνηση τύπου matchplay με προπονητές υψηλής τεχνικής κατάρτισης καθώς και ενεργούς αθλητές.