20 λεπτά ήταν αρκετά
Blog
  • Main page
06
11
2014

20 λεπτά ήταν αρκετά

By ab 0

Κυριολεκτικά… εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για τους αγώνες του Ρότζερ Φέντερερ και των άλλων σπουδαίων τενιστών που θα πάρουν μέρος στη νεοσύστατη λίγκα IPTL, με την ομάδα των Micromax Indian Aces στο Μουμπάι…

20 λεπτά ήταν αρκετά για τους φιλάθλους στην Ινδία προκειμένου να εξαφανίσουν τα εισιτήρια των αγώνων της ομάδας τους, Micromax Indian Aces.

Από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους, τα μαγικά χαρτάκια έκαναν φτερά σε λιγότερο από μισή ώρα, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές της International Premier Tennis League αφού ήταν και ένα από τα βασικά στοιχήματά τους, έχοντας δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για να προσελκύσουν τους κορυφαίους του αθλήματος.

Άλλωστε, η ομάδα των Micromax Indian Aces, είναι ίσως η πιο λαμπερή στη νεοσύστατη λίγκα…

Μπορεί ο Ράφαελ Ναδάλ να μην μπόρεσε να πάρει μέρος στην πρώτη χρονιά της ανεπίσημης διοργάνωσης, ωστόσο οι διοργανωτές φρόντισαν να αναπληρώσουν επάξια το κενό του Ισπανού, υπογράφοντας τον Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος στην αρχή είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για την τολμηρή αυτή προσπάθεια, ωστόσο δεν μπόρεσε να αρνηθεί τα περίπου 1εκ. δολάρια ανά αγώνα στο τουρνουά.

Πέρα απ’το Βασιλιά του αθλήματος, η ομάδα της Ινδίας έχει στις τάξεις της τους Πιτ Σάμπρας, Γκάελ Μονφίς, Άννα Ιβάνοβιτς, Ρόχαν Μποπάνα, Σάνια Μίρζα και τον μάγο Φαμπρίς Σαντορό.

“Η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν απίστευτη. Ήταν ξεκάθαρο σημάδι ότι οι Ινδοί λατρεύουν το τένις και θέλουν να δουν από κοντά τους κορυφαίους στον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να προσελκύσουμε τόσο σπουδαία ονόματα στην Ινδία. Οι τρεις ημέρς αγώνων στο Νέο Δελχι, θα είναι σπουδαία ευκαιρία για τους ντόπιους να δουν κορυφαίο τένις σε πολύ εκλυστική τιμή” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των Micromax Indian Aces

Ο Ρόχαν Μπουπάτι που είναι ο εμπνευστής της λίγκας, δήλωσε σχετικά: “Είναι η πρώτη φορά που η Ινδία θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει ένα τέτοιο σπουδαίο τενιστικό event. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό. Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία που φαίνεται να έχει η διοργάνωση και ελπίζουμε να είναι ένα σπουδαίο θέαμα για όλους”