Όταν ο Murray αυτοσαρκάζεται 
Blog
  • Main page
15
05
2015

Όταν ο Murray αυτοσαρκάζεται 

By ab 0

Ο Andy Murray μετράει 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις φέτος στο χώμα και έχει κερδίσει δύο συνεχόμενους τίτλους σε Μόναχο και Μαδρίτη. Σε μια τολμηρή – εώς απίθανη – εικασία, το BBC ρώτησε τους αναγνώστες του αν θα μπορούσε ο Βρετανός να γίνει ο νέος “Βασιλιάς” της επιφάνειας. Ο ίδιος ο Murray απάντησε στο Tweet, με αρκετή δόση χιούμορ και πολύ λιγότερη πίστη!

Ο 27χρονος Βρετανός, πρωταθλητής σε δύο Grand Slam τίτλους, έχει δείξει πολλές φορές ότι έχει χιούμορ και πως λατρεύει τον αυτοσαρκασμό. Το έκανε ακόμα μια φορά, με αφορμή μια ερώτηση του BBC Sport, στους αναγνώστες του.

“Μπορεί ο Andy Murray να γίνει ο νέος Βασιλιάς του χώματος;”, ανέφερε tweet του πολύ γνωστού δικτύου.

Ο ίδιος ο Murray πήρε θέση στην τολμηρή εικασία των Βρετανών δημοσιογράφων, απαντώντας πειστικά: “Hahahaha! No!”

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την κατάκτηση του BMW Open στο Μόναχο, πριν 10 μέρες, ο Murray δεν είχε αγωνιστεί σε κανέναν χωμάτινο τελικό στην καριέρα του.

Ακόμα και αν υποθέταμε πως θα επέκτεινε την κυριαρχία των δύο τελευταίων εβδομάδων και στα επόμενα χρόνια, πιθανότατα δε θα προλάβαινε να καλύψει τη χαοτική διαφορά του από τον Rafael Nadal, που έχει κατακτήσει 9 φορές το Roland Garros και έχει συνολικά 46 τίτλους στο χώμα.