Όλα ανοιχτά για Φέντερερ
Blog
  • Main page
17
10
2014

Όλα ανοιχτά για Φέντερερ

By ab 0

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ενδέχεται ο Ρότζερ Φέντερερ να μην αγωνιστεί την άλλη εβδομάδα στο τουρνουά της γενέτειράς του, της Βασιλείας (20/10)!

Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε από τις δηλώσεις του Σέβεριν Λούτι στον ελβετικό τύπο… “Δεν πρέπει να αισθανθεί ένοχος αν δεν παίξει”, τόνισε ο προπονητής του Ρότζερ και κάπτεν της εθνικής ομάδας. “Από τη μία, έχει παίξει δύο φορές το 2014 στην Ελβετία για το Davis Cup και από την άλλη, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο. Σύντομα θα αποφασίσουμε αν θα πάρει μέρος σε αυτό τουρνουά της ή/και στο Παρίσι”.

Ο Φέντερερ έχει σοβαρές ελπίδες για επιστροφή στην κορυφή, όμως έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να… τρελαθεί για να τα καταφέρει. Οι δύο βασικοί στόχοι του για φέτος είναι το ATP World Tour Finals (9-16/11) και ο τελικός του Davis Cup (21-23/11), οπότε δεν αποκλείεται να “θυσιαστεί” ένα από τα δύο τουρνουά που προηγούνται, εφόσον ο βασιλιάς νιώσει πως χρειάζεται επιπλέον ανάσες.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι χθες ανέβασε στο Twitter φωτογραφία του από προπόνηση στο… χώμα. Επιφάνεια, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Davis Cup με τη Γαλλία. Είναι, όμως, λίγο περίεργο από τη στιγμή που τη Δευτέρα ξεκινάει το hard court τουρνουά της Βασιλείας και ακολουθεί αυτό του Παρισιού στην ίδια επιφάνεια…