Φλερτ Μάρει με ΜακΕνρό
Blog
  • Main page
06
05
2014

Φλερτ Μάρει με ΜακΕνρό

By ab 0

Η αναζήτηση προπονητή για τον Άντι Μάρει συνεχίζεται και ο εκκεντρικός Τζον ΜακΕνρό φαίνεται να είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν τον Βρετανό πρωταθλητή ο οποίος μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία του Αμερικανού πρώην θρύλου.

Πρόσφατα, ο ΜακΕνρό είχε αυτοπροταθεί στον Άντι Μάρει, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του πρωταθλητή του Wimbledon Championships 2013, μετά το αιφνίδιο διαζύγιο με τον Ιβάν Λεντλ τον Μάρτιο.

Ο 55χρονος Αμερικανός, είχε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον πρώτο Βρετανό πρωταθλητή στο Λονδρέζικο Magor μετά από 77 χρόνια, πιστεύοντας ότι μπορεί να τον βοηθήσει να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες.

Συνέχεια στο φλερτ των δύο πλευρών έδωσε ο ίδιος ο Μάρει, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσημης συνέντευξης Τύπου στη Μαδρίτη, δήλωσε ότι ο ΜακΕνρό είναι μέσα στις επιλογές του.

“Ο καθένας θα σκεφτόταν κάποιον με τις προδιαγραφές του Τζον. Μου αρέσει να τον ακούω να σχολιάζει αγώνες και σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει. Έχει ενδιαφέρον η περίπτωσή του. Ποιος ξέρει; Όταν είσαι πολύ ανταγωνιστικός ως αθλητής, θέλεις να κάνεις το ίδιο και σαν προπονητής κάτι που είναι πολύ θετικό. Ήταν σπουδαίος τενίστας και πάντα μένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Έχει μεγάλες γνώσεις για το άθλημα” είπε χαρακτηριστικά ο Άντι Μάρει.

Ιδανικά για τον 26χρονο Βρετανό, είναι να έχει λύσει το θέμα του προπονητή μέχρι το Wimbledon αν και θα ήθελε να τον συνοδεύσει ο κατάλληλος άνθρωπος και στο Roland Garros.

Πέρυσι, ο Μάρει δεν αγωνίστηκε στο Παριζιάνικο Grand Slam, λόγω του προβλήματος στην πλάτη, όμως στη συνέχεια κατέκτησε και τους δύο χορτάρινους τίτλους σε Queen’s και Wimbledon στην πατρίδα του.

Ο ΜακΕνρό έχει πολλές υποχρεώσεις με ειδησεογραφικά μέσα ενώ δεν έχει εμπειρία από προπονητικά, κάτι που δεν τον τρομάζει…

Παρόλαυτά, ο Μάρει δεν βιάζεται να κάνει την κίνησή του και θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να βρει τον κατάλληλο.

“Θα εξαρτηθεί πως θα τα πάω τις δύο επόμενες εβδομάδες. Αν παω καλά σε Μαδρίτη και Ρώμη, δεν θα έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ. Αν δεν τα πάω καλά, θα έχω περισσότερο χρόνο να σκεφτώ και να μιλήσω με υποψήφιους. Πρέπει να βρω τον κατάλληλο. Δεν θέλω να έχω κάποιον που δεν είμαι σίγουρος γι’αυτόν στο Γαλλικό Όπεν. Θα προτιμούσα να περιμένω μερικές εβδομάδες για να βρω τον εκλεκτό, ακόμη και τρεις εβδομάδες μετά το Wimbledon”

Πηγή: http://tennis24.gr