Φερέρ ο αντι-Ράφα
Blog
  • Main page
09
02
2014

Φερέρ ο αντι-Ράφα

By ab 0

Οι διοργανωτές του Copa Claro στο Μπουένος Άιρες δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, μετά την λυπηρή απώλεια του Ράφαελ Ναδάλ και με αστραπιαίες κινήσεις εξασφάλισαν κάρτα ελεύθερης συμμετοχής στον Νταβίντ Φερέρ ο οποίος θα κληθεί να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Αν και δεν είχε σκοπό να αγωνιστεί φέτος στο χωμάτινο τουρνουά του Μπουένος Άιρες, θέλοντας να ξεκουραστεί για τα πιο σημαντικά τουρνουά σε Ρίο ντε Τζανέιρο και Ακαπούλκο, ο Νταβίντ Φερέρ δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση των διοργανωτών και έτσι θα πάρει μέρος στο Copa Claro.

Οι διοργανωτές, αφού “γλίτωσαν” το βαρύ appearance fee του Ράφαελ Ναδάλ (αμοιβή μόνο και μόνο για τη συμμετοχή), διέθεσαν κάποια χρήματα για να πείσουν τον Νταβίντ Φερέρ να επιστρέψει στο Μπουένος Άιρες και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο 250αρι τουρνουά.

“Είμαι χαρούμενος που επιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου στο Copa Claro. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά στο Αργεντίνικο κοινό” είπε σε μήνυμά του απ’τη Βαλένθια ο Νταβίντ Φερέρ και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για το Μπουένος Άιρες αφού το τουρνουά ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα και ο ίδιος αναμένεται να αγωνιστεί την Τρίτη.

“Μιλήσαμε με τον Νταβίντ για περίπου μια ώρα και είμαστε ευγνόμων που δέχθηκε την πρόσκλησή μας στο τουρνουά” είπε ο διευθυντής των αγώνων, Μίγκελ Νίντο.

Πηγή: http://tennis24.gr