Φέντερερ: «Μόνο να μετρήσεις έως το 1.000 παίρνει κάμποσο…»
Blog
  • Main page
12
01
2015

Φέντερερ: «Μόνο να μετρήσεις έως το 1.000 παίρνει κάμποσο…»

By ab 0

Ο Ρότζερ Φέντερερ παραδέχτηκε ότι η 1000ή νίκη της καριέρας του επί του Μίλος Ράονιτς στον τελικό του Μπρισμπέιν δεν μοιάζει με καμία άλλη!

«Ξεκάθαρα είναι σπουδαία μέρα για μένα, το να φτάνεις στην κατάκτηση ενός τροπαίου αγγίζοντας παράλληλα τον μαγικό αριθμό 1.000. Είναι πολύ διαφορετικό συναίσθημα από κάθε άλλη νίκη. Όλοι αυτοί οι αριθμοί δεν σημαίνουν τίποτα για εμένα, αλλά για κάποιο λόγο το 1.000 σημαίνει πολλά, γιατί είναι τεράστιο νούμερο. Μόνο να μετρήσεις έως το 1.000 σου παίρνει κάμποσο…», δήλωσε ο 33χρονος Ελβετός και πρόσθεσε για τη νίκη του με  6-4, 6-7 (2), 6-4 επί του Καναδού: «Κοιτάζοντας πίσω αντιλαμβάνομαι πόσο υπέροχο είναι να κερδίζεις ένα κλειστό ματς. Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, από το να έφτανα σε μία εύκολη νίκη. Σίγουρα είμαι πολύ πιο χαρούμενος να κερδίζω στο τέλος στα τρία σετ».

Από την πλευρά του ο Ράονιτς δεν τσιγκουνεύτηκε τα εγκωμιαστικά σχόλια για το «Βασιλιά»: «Είναι σπουδαίο να βλέπεις πόσα πολλά πράγματα έχει κάνει για το τένις. Έφερε καινούριους φίλους, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των media και έγινε ο πιο δημοφιλής τενίστας όλων των εποχών».