Φέντερερ και Σταν παίζουν για την Αφρική
Blog
  • Main page
19
09
2014

Φέντερερ και Σταν παίζουν για την Αφρική

By ab 0

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν έχει αποκαλύψει ακόμη σε ποια τουρνουά θα λάβει μέρος μέχρι το τέλος της σεζόν, στο πρόγραμμά του όμως θα υπάρχει σίγουρα ένας αγώνας για τα παιδιά της Αφρικής.

Η πρόκριση της Ελβετίας στον τελικό του Davis Cup είναι πιθανό να διαφοροποιήσει τα σχέδια του 33χρονου πρωταθλητή, μέχρι να κλείσει η αυλαία στο Ο2 του Λονδίνου, με τους τελικούς της ΑΤΡ. Εκείνο όμως που δεν πρόκειται να αλλάξει από τον όλο σχεδιασμό είναι ο αγώνας επίδειξης που προγραμματίστηκε λίγο πριν από τις γιορτές στη Ζυρίχη για να ενισχυθεί οικονομικά το φιλανθρωπικό ίδρυμα που διατηρεί.
Πριν από τέσσερα χρόνια ο «βασιλιάς» είχε δώσει μια μοναδική παράσταση στο «Hallenstadion» της Ζυρίχης με αντίπαλο τον Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις 21 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο, έχοντας αυτή τη φορά απέναντί του τον συμπατριώτη του και κάτοχο του Αυστραλιανού Όπεν, Στάνισλας Βαβρίνκα.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες της χώρας θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό της πατρίδας τους να τους απολαύσουν και πάλι μαζί, βοηθώντας παράλληλα στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για τα παιδιά της Αφρικής.

Το ίδρυμα του Ρότζερ Φέντερερ δραστηριοποιείται και υποστηρίζει με διάφορα προγράμματά του παιδιά σε έξι χώρες της «Μαύρης ηπείρου», αλλά και στην Ελβετία. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την 1η Οκτωβρίου.