Τώρα θα στοιχηματίζει ελεύθερα
Blog
  • Main page
12
06
2014

Τώρα θα στοιχηματίζει ελεύθερα

By ab 0

Ο Ρώσος, Αντρέι Κουμαντσόφ, αποκλείστηκε για πάντα απ’το τένις, αφού κρίθηκε ένοχος σε σειρά παραπτωμάτων που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό αλλά και στημένα παιχνίδια.

Ο 27χρονος Κουμαντσόφ, κρίθηκε ένοχος για 12 κατηγορίες, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης της διαφθοράς, μετά από έρευνα της μιας ανεξάρτητης αρχής (Tennis Integrity Unit), μια μονάδα που ξεκίνησε σε συνεργασία με τα Grand Slams τουρνουά και τα επαγγελματικά tour των ATP και WTA.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με τα αδικήματα που έχει διαπράξει ο Κουμαντσόφ, όπως για παράδειγμα πόσα λεφτά έχει βγάλει απ’τον παράνομο στοιχηματισμό ή σε ποια παιχνίδια είχε εμπλακεί και είχε στήσει.

“Ο εφ’όρου ζωής αποκλεισμός έχει άμεση ισχύ και σημαίνει ότι ο κ.Κουμαντσόφ δεν θα μπορεί να παίρνει μέρος ή να βρίσκεται σε κανένα τουρνουά που διοργανώνουν οι επαγγελματικές ομοσπονδίες του τένις (ATP, WTA, ITF)” ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της Tennis Integrity Unit.

Ο Κουμαντσόφ, είχε φτάσει στο career high Νο261 της παγκόσμιας κατάταξης το 2010 ενώ οι παράνομες ενέργειές του έλαβαν χώρα την τετραετία 2010-13.

Τελευταίο τουρνουά στην καριέρα του Ρώσου, ήταν ένα future στην Ιταλία, τον Απρίλιο του 2013.

Πηγή http://tennis24.gr