Το ατύχημα του Φέντερερ
Blog
  • Main page
21
06
2014

Το ατύχημα του Φέντερερ

By ab 0

Οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του Ρότζερ Φέντερερ στο All England Club, είχαν δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά αφού το δεξί χέρι του Ελβετού ήταν δεμένο με επίδεσμο, ανάμεσα στα δάχτυλα, ένας τραυματισμός που προήλθε από παιχνίδι του μαέστρου με τις κόρες του.

Συγκεκριμένα, ο Φέντερερ τραυματίστηκε στο δάσος, παίζοντας με τις δίδυμες Σαρλέν Ρίβα και Μίλα Ρόουζ, όταν ένα κομμάτι ξύλου καρφώθηκε ανάμεσα στο δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο του “χαζομπαμπά”.

Το σκηνικό αποκάλυψε ο ίδιος ο Φέντερερ σε δημοσιογράφους, μετά από την πρώτη του προπόνηση στο Wimbledon με τον Λέιτον Χιούιτ, στο Court 19.

Σύμφωνα με τον Φέντερερ, το τραύμα δεν είναι σοβαρό και δεν τον επηρεάζει καθόλου στο παιχνίδι του, ωστόσο σίγουρα ο επίδεσμος στο δεξί του χέρι, δεν ήταν και το καλύτερο θέαμα για τους θαυμαστές του.

“Ξέρετε τι έπαθα; Έπαιζα στο δάσος με τα κορίτσια και ένα κομμάτι ξύλου καρφώθηκε στο χέρι μου” είπε ο Φέντερερ στους δημοσιογράφους, καθυσηχάζοντάς τους ότι δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

Ο Φέντερερ είναι το Νο4 του ταμπλό στο Wimbledon Championships και σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποίηθηκε την Παρασκευή, βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό, μαζί με τον αιώνιο αντίζηλό του, Ράφαελ Ναδάλ.

Οι δυο τους ενδέχεται να συναντηθούν στα ημιτελικά, αν και θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ δυνατοί καθώς έχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους.

Ο 32χρονος Ελβετός, θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο του στο Championships, με το οποίο θα ξεπεράσει τους Σάμπρας και Ρέινσοου που έχουν επίσης 7.

Πηγή http://tennis24.gr