Τι τρέχει με τον Ντελ Πότρο;
Blog
  • Main page
25
09
2014

Τι τρέχει με τον Ντελ Πότρο;

By ab 0

Σενάρια στον τύπο της Αργεντινής αναφέρουν ότι ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στον αριστερό καρπό!

Ο 26χρονος τενίστας, που είχε χθες γενέθλια, ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο ασιατικό swing, με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα κορτ για τα indoor τουρνουά στο φινάλε της σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πόνοι στο αριστερό χέρι έκαναν ξανά την εμφάνισή τους και αυτό ήταν που ανάγκασε τον Πύργο να ματαιώσει το ταξίδι στην Ασία. Σύμφωνα, όμως, με εφημερίδες τις πατρίδας του, το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο, που θα χρειαστεί και νέα εγχείρηση… Για την ώρα δεν υπάρχει διάψευση από τον ίδιο.

Ο Ντέλπο χειρουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι δεν θα προλάβαινε τη φετινή σεζόν. Η αποθεραπεία του, ωστόσο, πήγε εξαιρετικά και υπήρχαν ελπίδες ακόμα και για συμμετοχή του στο US Open. Τελικά έχασε τη Νέα Υόρκη, έχασε και το ασιατικό swing και άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο για τα τελευταία τουρνουά της σεζόν. Ακόμα και αν δεν εμφανιστεί σε αυτά, ελπίζουμε τουλάχιστον να μην χρειαστεί νέα επέμβαση…. Θυμίζουμε ότι το 2010 είχε χειρουργηθεί στο δεξί χέρι.

Ο Αργεντινός έχει πέσει στο Νο.14 της παγκόσμιας κατάταξης (από το Νο.4) και μετά το ασιατικό swing θα βρεθεί εκτός Top 25. Αν δεν επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν, θα κατρακυλήσει εκτός Top 100…