Τη νέα σεζόν η επιστροφή του Ντελ Πότρο
Blog
  • Main page
15
10
2014

Τη νέα σεζόν η επιστροφή του Ντελ Πότρο

By ab 0

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο αποφάσισε να μην πάρει μέρος ούτε στην ευρωπαϊκή indoor season και θα τον ξαναδούμε στα κορτ τη νέα σεζόν.

“Παρά τη θετική αποκατάσταση του καρπού μου και την εξέλιξη της συνολικής φυσικής μου κατάστασης, δεν θα συμμετάσχω στα ευρωπαϊκά τουρνουά του φινάλε της σεζόν”, ανακοίνωσε στο facebook ο Πύργος, που χειρουργήθηκε στον αριστερό καρπό τον περασμένο Μάρτιο. “Δεν είμαι ακόμα στο 100% για να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις. Πρόθεσή μου είναι να έχω μια πιο υπομονετική προσέγγιση στη φάση της προετοιμασίας και να συγκεντρωθώ σε μια ομαλή επιστροφή το 2015. Η συνεχής υποστήριξή σας, οι ευχές σας και το ενδιαφέρον σας θα εξακολουθήσουν να είναι πολύ σημαντικά σε αυτό το ταξίδι, Είμαι βαθιά ευγνώμων και πιστεύω ότι του χρόνου θα μπορέσω να σας το ανταποδώσω, δίνοντας τον κσλύτερό μου εαυτό”.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ντέλπο, Νο.4 στις αρχές της σεζόν, έπεσε στο Νο.29 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι πλέον ο Νο.2 Αργεντινός, πίσω από τον Λεονάρντο Μάγερ (Νο.25). Στο τέλος της σεζόν θα έχει μείνει εκτός Top 100, όμως το νέο έτος θα αγωνίζεται με protected ranking και δεν θα χάσει τη θέση του στα τουρνουά. Να τονίσουμε ότι παρόμοια επέμβαση είχε κάνει στον δεξιό καρπό το 2010, όταν και πάλι είχε καταφέρει να ανεβεί στο Νο.4.