ΣΟΚ! Χάνει τη σεζόν ο Ντελ Πότρο
Blog
  • Main page
23
03
2014

ΣΟΚ! Χάνει τη σεζόν ο Ντελ Πότρο

By ab 0

Πολύ άσχημα τα νέα απ’τον τραυματισμό του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Μετά την εγχείρηση στο δεξί καρπό το 2010, ο Αργεντίνος θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση, αυτή τη φορά στον αριστερό καρπό (πιθανότατα τη Δευτέρα) και θα μείνει εκτός δράσης από 8 έως 12 μήνες, σε μια τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη για την καριέρα του.

 

 

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο θα επισκεφτεί τη Δευτέρα τον γιατρό του Δρ Ρίσαρντ Μπέργκερ και σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αργεντινή, ο Πύργος του Ταντίλ έχει ήδη αποφασίσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον αριστερό καρπό με χειρουργείο.

 

Ο 26χρονος, δεν θέλει να χάσει επιπλέον χρόνο και θέλει άμεση λύση στις έντονες ενοχλήσεις που νιώθει στον καρπό οι οποίες θα αντιμετωπιστούν με χειρουργική επέμβαση απ’τον Μπέργκερ που είχε χειρουργήσει και το δεξί καρπό του Ντελ Πότρο το 2010.

 

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και το χειρουργείο, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 8 μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει ολόκληρη την τρέχουσα σεζόν και θα επιστρέψει στο tour το 2015.

 

Μια τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη για τον άτυχο πρωταθλητή ο οποίος το 2010 πρόλαβε να παίξει μόλις σε τρία τουρνουά, μετά το χειρουργείο στο δεξί καρπό.

 

Εκείνη τη χρονιά, είχε πέσει στο Νο470 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως επέστρεψε πολύ δυνατά στο tour και μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες ισοφάρισε το career high Νο4 του κόσμου, όπου είχε πρωτοβρεθεί τον Ιανουάριο του 2010, λίγο πριν το πρώτο του χειρουργείο.

 

Τραγική ειρωνία…

 

Τα προβλήματα στον αριστερό καρπό έχουν ξεκινήσει απ’το 2012 για τον Ντελ Πότρο ενώ φέτος ο συγκεκριμένος τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να πάει καλά στο Australian Open, χάνοντας στο 2ο γύρο απ’τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα ενώ τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον πρώτο του αγώνα στο Ντουμπάι απέναντι στον Ντέβαρμαν και να αποσύρει τη συμμετοχή του απ’τα δύο συνεχόμενα Masters επί αμερικανικού εδάφους σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Πηγή: http://tennis24.gr