Σοκ για το βιασμό τενίστριας
Blog
  • Main page
17
10
2013

Σοκ για το βιασμό τενίστριας

By ab 0

Πέντε προφυλακίσεις για ομαδικό βιασμό τενίστριας στο Μαραθώνα! Η Αμερικανίδα αθλήτρια κατήγγειλε ότι στις 4 Οκτωβρίου, βιάσθηκε στο δωμάτιό της από έναν Γερμανό, τρεις Γάλλους τενίστες και από έναν Ρουμάνο υπάλληλο του ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των αθλητών.

Προφυλακίσθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τρεις Γάλλοι τενίστες, ένας Γερμανός και ένας Ρουμάνος υπάλληλος ξενοδοχείου, για βιασμό Αμερικανίδας αθλήτριας, κατά τη διάρκεια τουρνουά τένις, που είχε διεξαχθεί στον Μαραθώνα στις αρχές του Οκτωβρίου.

Το περιστατικό, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Marathon Futures στις εγκαταστάσεις του Golden Coast Hotel στον Μαραθώνα και η μοναδική Αμερικανίδα που αγωνίστηκε εκείνη την περίοδο, ήταν η Άσλει Μέρντοκ.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η παίκτρια του τένις, που συμμετείχε στη διοργάνωση, κατήγγειλε ότι, στις 4 Οκτωβρίου, βιάσθηκε στο δωμάτιό της από έναν Γερμανό και τρεις Γάλλους τενίστες, καθώς επίσης και από έναν Ρουμάνο υπάλληλο του ξενοδοχείου, στον Μαραθώνα, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των αθλητών.