Πλήγμα για Βαβρίνκα!
Blog
  • Main page
19
06
2014

Πλήγμα για Βαβρίνκα!

By ab 0

Πλήγμα στην προετοιμασία του Στάνισλας Βαβρίνκα για το Wimbledon Championships, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες στο Λονδίνο, η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Ζυρίχης με τον Ελβετό πρωταθλητή να λιποθυμάει μέσα στο court, σε προπόνηση και να ανεβάζει υψηλό πυρετό. Σε αμφιβολία η συμμετοχή του στο 3ο Grand Slam!

Σε κίνδυνο βρίσκεται η συμμετοχή του Στάνισλας Βαβρίνκα στο Wimbledon καθώς ο κορυφαίος Ελβετός της κατάταξης, αντιμετωπίζει αδιευκρίνιστο πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Ζυρίχης τη Δευτέρα.

Ο Βαβρίνκα, αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένο ραντεβού με χορηγούς την Τρίτη στη Ζυρίχη, αφού ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κατέρρευσε σε προπόνηση που πραγματοποιούσε τη Δευτέρα.

Χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με την Ελβετική εφημερίδα Blick, η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο Σταν υπολόγιζε την Τετάρτη να πετάξει με ιδιωτικό τζετ για το Λονδίνο, ωστόσο η εξέλιξη αυτή ακυρώνει τα σχέδια του 29χρονου άσου ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο της αδιαθεσίας και του υψηλού πυρετού που ανέβασε αιφνίδια.

“Ανυπομονούσα να παίξω με τους θαυμαστές μου στη Ζυρίχη. Είμαι πολύ απογοητευμένος” φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ο Ελβετός.

“Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό λίγο πιρν από ένα Grand Slam. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζω να είμαι έτοιμος για την έναρξη του Wimbledon” πρόσθεσε ο Βαβρίνκα.

Οι διοργανωτές του event που είχαν οργανώσει στη Ζυρίχη, βρήκαν άμεσα τον αντικαταστάτη του Βαβρίνκα, στο πρόσωπο του Γκάελ Μονφίς με το Γάλλο να εκφράζει τη συμπαράστασή του στον καλό του φίλο.

“Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Είναι καλό φιλαράκι. Δεν θα μπορούσα να του χαλάσω χατήρι και έτσι ήρθα εδώ. Του εύχομαι να είναι καλά” είπε ο Μονφίς ο οποίος την περασμένη εβδομάδα απέσυρε τη συμμετοχή του απ’το Gerry Weber Open, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στο φετινό Wimbledon, μετά την απουσία του πέρυσι χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ATP Tour, η αιτία που ο Βαβρίνκα λιποθύμισε στην προπόνηση, ήταν ο υψηλός πυρετός.

“Περισσότερο σημαντικό από τη συμμετοχή του στο Wimbledon, είναι η ίδια η υγεία του Σταν” φέρεται να δήλωσε εκπρόσωπος του Ελβετού, με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ελβετία να είναι συγκεχυμένες.

Πηγή http://tennis24.gr