Πάτησε Γαλλία ο Φέντερερ
Blog
  • Main page
18
11
2014

Πάτησε Γαλλία ο Φέντερερ

By ab 0

Μόνος του, με το ιδιωτικό του τζετ, ο Ρότζερ Φέντερερ έφτασε τη Δευτέρα στη Λιλ ξεκινώντας ουσιαστικά τη μάχη με το χρόνο προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη και να δώσει κανονικά το παρόν στον μεγάλο τελικό του Davis Cup (video). Από την Κυριακή βρίσκεται στη Λιλ ο Βαβρίνκα και σήμερα ξεκινάνε προπονήσεις.

Χωρίς την οικογένεια και χωριστά απ’τους Σέβεριν Λούτι και Στάνισλας Βαβρίνκα (που είχαν ταξιδέψει Κυριακή), ταξίδεψε ο Ρότζερ Φέντερερ στη Γαλλία.

Ο 33χρονος Ελβετός, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στο Γαλλικό βορρά, στα σύνορα με το Βέλγιο, εκεί όπου την Παρασκευή θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Davis Cup μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη το οποίο δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στον πολυαναμενόμενο τελικό του ATP World Tour Finals.

Ο Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του απ’το παιχνίδι τίτλου στο Λονδίνο κόντρα στον Τζόκοβιτς, μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, ανακοινώνοντας ο ίδιος στους θεατές την απόφασή του να μην κατέβει στο ματς λόγω του προβλήματος στην πλάτη.

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη στο Λονδίνο, ο Φέντερερ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα στην πλάτη και θα αγωνιστεί κανονικά στα παιχνίδια με τους γηπεδούχους Γάλλους, θέλοντας να βοηθήσει τη χώρα του να φτάσει στην πρώτη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Φέντερερ, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Λιλ, ανέβασε φωτογραφία στο twitter με ολόκληρη την ομάδα των Ελβετών, δείχνοντας ότι το κλίμα είναι πολύ καλό παρά τις φήμες για ρήξη στη σχέση με τον Βαβρίνκα ο οποίος του έκανε “κερατάκια” στη φωτογραφία.

Την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των Ελβετών, όπως και των Γάλλων στο Pierre-Mauroy που θα διεξαχθεί ο τελικός.