Πάρτι του Τσονγκά στον Τζόκοβιτς!
Blog
  • Main page
08
08
2014

Πάρτι του Τσονγκά στον Τζόκοβιτς!

By ab 0

Ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά έκανε ,τι δεν κατάφερε ο συμπατριώτης του Γκαέλ Μονφίς μια μέρα πριν, «τελειώνοντας» από νωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς από το Rogers Cup του Τορόντο.

Εντυπωσιακός ο Γάλλος, έκανε… πλάκα στον Σέρβο, που παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα με 6-2, 6-2. Και μπορεί λίγες ώρες πριν να κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τον Μονφίς, αυτή τη φορά όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Αγνώριστος ο Νόλε και πιθανώς κουρασμένος από την προσπάθεια που κατέβαλε στον προηγούμενο γύρο, δεν είχε καμία απάντηση για τον Τσονγκά ο οποίος με εκπληκτικό σερβίς και εξαιρετικό φόρχαντ, έβαλε τη σφραγίδα του, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού μόλις σε 1 ώρα και τρία λεπτά.

Κακή εξέλιξη αυτή για τον Τζόκοβιτς ο οποίος εν τη απουσία του Ναδάλ είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει τη μεταξύ τους διαφορά, αλλά όχι μόνο θα φύγει με άδεια χέρια, αλλά θα χάσει και βαθμούς, αφού πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Ο Τσονγκά από την άλλη σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλό του, ο οποίος θα είναι ο νικητής του αγώνα μεταξύ Μάρεϊ και Γκασκέ.