Ο Rafa δίδαξε τα παιδιά
Blog
  • Main page
16
06
2015

Ο Rafa δίδαξε τα παιδιά

By ab 0

Ο Rafael Nadal βοήθησε το βρετανικό τένις στην προσπάθειά του να φέρει περισσότερα παιδιά στα courts, καθώς συμμετείχε σε μια μοναδική εκδήλωση, στο ιστορικό club του Queen’s στο Λονδίνο. Ο Ισπανός έπαιξε τένις με τους μελλοντικούς πρωταθλητές, ενώ τους δίδαξε αρκετά πράγματα, μέσα από την πολυετή εμπειρία του στα κορυφαία γήπεδα του κόσμου.

Ο πρόσφατος πρωταθλητής του MercedesCup στη Στουτγκάρδη, έκανε στα παιδιά μια μεγάλη έκπληξη, όταν εμφανίστηκε στο Aegon Championships τη Δευτέρα. Το μάθημα του Rafa σηματοδότησε το 20.000ο σχολείο που υποστηρίζεται από τη Βρετανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

“Είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζω με τα παιδιά και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι εδώ σήμερα και να βοηθήσω το πρόγραμμα του βρετανικού τένις. Ήταν ωραία που είδαμε όλα αυτά τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Έχω το δικό μου ίδρυμα, το οποίο προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε απόρους, με έναν κοινό παρονομαστή: τον αθλητισμό. Είναι ένας καλός τρόπος για την εισαγωγή του αθλητισμού στα σχολεία και ελπίζω πως θα μπορώ να εμπνεύσω περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το τένις”, δήλωσε ο Nadal.

Η μεγάλη φιλανθρωπική εταιρεία Tennis Foundation, σε συναργασία με την Lawn Tennis Association (LTA), έχουν υποστηρίξει την πρωτοβάθμια, τη δευτεροβάθμια και άλλα σχολεία σε ολόκληρη την Αγγλία, δίνοντας την ευκαιρία σε 3 εκατομμύρια παιδιά να αθληθούν και να διασκεδάσουν παίζοντας τένις.

Ο Nadal θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Queen’s σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον Alexandr Dolgopolov.