Ο πρέσβης της WWF,  Άντι Μάρεϊ θέλει να κάνει καρέ τίτλων στο Λονδίνο
Blog
  • Main page
07
11
2014

Ο πρέσβης της WWF,  Άντι Μάρεϊ θέλει να κάνει καρέ τίτλων στο Λονδίνο

By ab 0

Να γίνει ο απόλυτος άρχοντας του Λονδίνου είναι ο στόχος του Άντι Μάρει, ο οποίος χθες ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρέσβυς της WWF, υποστηρίζοντας τον αγώνα κατά του εμπορίου άγριας ζωής και της λαθροθηρίας.

Με μόλις τρεις ημέρες να απομένουν από τη “μητέρα” των μαχών το ΑΤΡ Tour Finals, ο κάτοχος: του Γουίμπλεντον, του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου το 2012 και το τριών Queen’s Club θα επιδιώξει να σηκώσει το τρόπαιο και να γίνει ο πρώτος Βρετανός που κατακτά και τους τέσσερις τίτλους στην έδρα του.

Διανύοντας περίοδο μεγάλης φόρμας, ο Μάρεϊ που έχει κατακτήσει τρεις τίτλους σε πέντε εβδομάδες δήλωσε σχετικά: “Με την πτώση που είχα στην παγκόσμια κατάσταση και την αρκετά μεγάλη περίοδο χωρίς τίτλο αναμφίβολα οι τελευταίες 4-5 εβδομάδες ήταν πολύ καλές. Σίγουρα θα σήμαινε πολλά για μένα να καταφέρω να κατακτήσω το ATP World Finals, όμως είναι σημαντικό να μείνω συγκεντρωμένος και να κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι οι κορυφαίοι 8 παίκτες στον κόσμο, επομένως δεν θα έχω εύκολα ματς. Ξέρω τι απαιτείται για τη νίκη σε τόσο υψηλό επείπεδο και γι αυτό προετοιμάζομαι όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας. Πάντως αυτή την στιγμή παίζω καλά και το απολαμβάνω”.

Περιβαλλοντική αφύπνιση

Ο αναγνωρίσιμος, Σκωτσέζος τενίστας ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν την άγρια ζωή επελέγη από την WWF, ως παγκόσμιος πρέσβυς, προκειμένου αφυπνήσει τον κόσμο. “Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι η λαθροθηρία έχει αυξηθεί 7,700 τοις εκατό το διάστημα από το 2007 – 2013 και μόλις 3,200 τίγρεις παραμένουν σε ελεύθερες στην άγρια φύση. Επομένως οτιδήποτε κάνουμε για τον περιορισμό του φαινομένοου είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”, δήλωσε ο Μάρεϊ, ο οποίος βρέθηκε στο Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν, στο Νεπάλ, όπου εκπαιδεύονται σκυλιά προκειμένου να εντοπίζουν και να αποτρέπουν φαινόμενα λαθροθηρίας.