Ούτε στην Ασία ο Ντελ Πότρο
Blog
  • Main page
11
09
2014

Ούτε στην Ασία ο Ντελ Πότρο

By ab 0

Θα χάσει και το ασιατικό swing ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, αλλά ελπίζει ότι θα προλάβει τα ευρωπαϊκά τουρνουά στο φινάλε της σεζόν.

“Παρόλο που η αποθεραπεία του καρπού πάει πολύ καλά, χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσω στο απαραίτητο ανταγωνιστικό επίπεδο για να μπορώ να παίζω κάθε εβδομάδα”, έγραψε στο facebook ο 26χρονος Αργεντινός, που χειρουργήθηκε στο αριστερό χέρι τον περασμένο Μάρτιο. “Δούλεψα σκληρά για να κάνω το comeback μου στην Ασία, όπου είχε εξαιρετικά αποτελέσματα πέρυσι, όμως δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν. Θα μου λείψουν οι φαν μου στη Μαλαισία, το Τόκιο και τη Σανγκάη, οι οποίοι μου δείχνουν φοβερή συμπαράσταση. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να παίξω στην ευρωπαϊκή σεζόν στο τέλος της χρονιάς. Ευχαριστώ, όπως πάντα, για τα μηνύματά σας”.

Ο Πύργος έχει πέσει στο Νο.14 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως η απουσία του από τα προσεχή τουρνουά θα τον στείλει εκτός Top 20. Και αυτό γιατί το 2013 είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Τόκιο και ήταν φιναλίστ στη Σανγκάη, κάτι που σημαίνει απώλεια 1.100 βαθμών…