Οροφή και στο Court 1
Blog
  • Main page
17
12
2014

Οροφή και στο Court 1

By ab 0

Το Wimbledon είχε δείξει το δρόμο στα υπόλοιπα Grand Slam με την οροφή στο θρυλικό Center Court του All England Club και οι ιστορικές εγκαταστάσεις του Championships θα αποκτήσουν και νέα οροφή στο Court 1.

Το δημοτικό συμβούλιο του Λονδίνου, ενέκρινε την τοποθέτηση οροφής στο δεύτερο μεγαλύτερο court του All England Club και σε μερικά χρόνια οι εγκαταστάσεις στις οποίες φιλοξενείται το πιο ιστορικό τουρνουά τένις στον κόσμο, θα αποκτήσουν και δεύτερη αναδιπλώμενη οροφή.

Στο Court 1 του All England Club, χωρητικότητας 11,430 θεατών, θα εγκατασταθεί οροφή και τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, με στόχο να είναι έτοιμη για τη διοργάνωση του 2019.

“Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αποκτήσει οροφή και το Court 1” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του All England Lawn and Tennis Club, Ρίτσαρντ Λιούις.

“Δουλεύουμε σκληρά για να καταφέρουμε να βελτιώσουμε το πρωτάθλημα και στην προσπάθεια αυτή έχουμε σπουδαία στήριξη απ’την πόλη του Λονδίνου. Είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει έως τώρα και η νέα αυτή προσθήκη θα μας καθιερώσει στην κορυφή του τένις. Είναι μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του Championships” πρόσθεσε ο Βρετανός παράγοντας.