Οι ψηλοί ψήλωσαν!
Blog
  • Main page
20
10
2013

Οι ψηλοί ψήλωσαν!

By ab 0

O Ίβο Κάρλοβιτς βλέπει τον κόσμο από ακόμα πιο ψηλά, αφού σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση το ύψος του είναι 2.10!

Ο 34χρονος Κροάτης ήταν έτσι κι αλλιώς ο ψηλότερος τενίστας στο τουρ, αλλά πρόσφατα απέκτησε παρέα στην κορυφή! Και αυτο γιατί ο Τζον Ίσνερ… κέρδισε δύο εκατοστά και δηλώνει 2.08. Ο Κάρλοβιτς δεν θα έχανε την πρωτιά έτσι εύκολα και αποφάσισε να ξαναμετρηθεί! Ιδού η… ανακοίνωσή του μέσω twitter τον περασμένο μήνα: “Λόγω της πρόσφατης αύξησης του ύψους του Τζον Ίσνερ, έπρεπε να διπλοτσεκάρω το δικό μου. Και ξέρετε τι; Το αγόρι σας είναι 2.10!”.

Ο πρώην Νο.14 τενίστας στον κόσμο ξαναμετρήθηκε και κατά τη διάρκεια του Kremlin Cup, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Μόσχα. Χρειάστηκε ομάδα… πέντε ανθρώπων για να βγάλει το συμπέρασμα ότι ο Κάρλοβιτς όντως ψήλωσε. 2.10, λοιπόν!

“Δεν ξέρω πότε μεγάλωσα, ίσως με τέντωσαν στο νοσοκομείο”, είπε χαριτολογώντας ο Ίβο και αναφερόμενος στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν μερικούς μήνες. Χτυπήθηκε από ιογενή μηνιγγίτιδα και κανείς δεν ήξερε αν θα ήταν σε θέση να επιστρέψει στα κορτ. Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά κέρδισε και τίτλο τον περασμένο Ιούλιο την Μπογκοτά! Σήμερα θα διεκδικήσει κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ την πρόκριση στον τελικό του Kremlin Cup.

Το ύψος δεν είναι η μοναδική πρωτιά του Κάρλοβιτς στο τουρ, καθώς έχει πετύχει το πιο γρήγορο σερβίς με ταχύτητα 251 χιλιομέτρων ανά ώρα! Με αυτό το σώμα είναι λογικό να χτυπάει το μπαλάκι με απίστευτη δύναμη…