Να ζήσουν!
Blog
  • Main page
12
07
2014

Να ζήσουν!

By ab 0

Λίγες, μόλις, ημέρες μετά το θρίαμβό του στο τρίτο Grand Slam της σεζόν, στο Wimbledon, ο Νόβακ Τζόκοβιτς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Γέλενα Ρίστιτς σε πολύ κλειστή και μακριά απ’τα φώτα της δημοσότητας, τελετή σε τουριστικό θέρετρο της Αδριατικής, στο Σβετι Στεφαν στο Μαυροβούνιο.

Την περασμένη Τετάρτη (09/10), μόλις τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του 2ου Wimbledon της καριέρας του, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Νόβακ Τζόκοβιτς με τη Γέλενα Ρίστιτς.

Το διάσημο ζευγάρι, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε πριβέ τελετή με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους ενώ φημολογείται ότι το ερχόμενο Σάββατο (12/07) θα γίνει το μεγάλο πάρτι με κορυφαία ονόματα του αθλητισμού, της σόου μπιζ και γενικά του θεάματος να έχουν παραλάβει τις προσκλήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Τζόκοβιτς και Ρίστιτς ανάγκασαν τους λιγοστούς αλλά εκλεκτούς καλεσμένους να υπογράψουν συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο δεν μπορουν να βγάλουν φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσουν.

Το ζευγάρι θα πουλήσει στο περιοδικό Hello τα δικαιώματα των φωτογραφιών και τα λεφτά αυτά θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Γέλενα Ρίστιτς που ασχολείται πολύ με το ίδρυμα του Τζόκοβιτς, περιμένει το πρώτο τους παιδί φέτος το Χειμώνα και λέγεται ότι είναι αγοράκι.

Ο Μπόρις Μπέκερ αλλά και ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, με πατερίτσες μετά την πρόσφατη επέμβαση στο πόδι, ήταν κάποιοι απ’τους καλεσμένους στην τελετή.

Πηγή http://tennis24.gr