Νέα ανακοίνωση του νοσοκομείου: Κρίσιμες ώρες για Σουμάχερ!
Blog
  • Main page
30
12
2013

Νέα ανακοίνωση του νοσοκομείου: Κρίσιμες ώρες για Σουμάχερ!

By ab 0

Ο 45χρονος Γερμανός παραμένει σε κώμα δίνοντας μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ

Σε συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά στο χώρο του νοσοκομείου και στην οποία παρευρίσκονταν οι Μαρκ Σεπς (αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου), ο καθηγητής Ζαν Πάεν, αναισθησιολόγος και ο νευροχειρουργός Στέφαν Σαμπάρντες τα όσα ειπώθηκαν ήταν εξόχως ανησυχητικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τους γιατρούς : «…ο Σουμάχερ είναι σε κρίσιμη κατάσταση, μάχεται για τη ζωή του. Βρίσκεται σε κώμα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί. Θα εξετάζουμε την κατάσταση ώρα με την ώρα. Αν δεν φορούσε το κράνος, δεν θα είχε επιβιώσει. Χρειάστηκε να τον χειρουργήσουμε άμεσα για να μειώσουμε την πίεση στο κεφάλι του από την εσωτερική αιμορραγία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Όταν ήρθε εδώ, έκανε κάποιες αντανακλαστικές κινήσεις αλλά δεν είχε επαφή με όσα συνέβαιναν γύρω του. Είχε πολύ μεγάλο τραύμα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του. Θέλουμε περισσότερο χρόνο, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, για να βελτιωθεί η κατάσταση του. Προσπαθούμε να τον διατηρήσουμε σε σταθερή θερμοκρασία. Βρίσκεται σε καταστολή. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, σεβόμενοι την οικογένειά του».

Στο πλευρό του Γερμανού βρίσκεται σύσσωμη η οικογένειά του αλλά και πλήθος φίλων. Ανάμεσά τους ο Ζαν Τοντ πρόεδρος της FIA σήμερα, αλλά και ο Ρος Μπρον μαζί του ο Σουμάχερ πήρε όλα τα πρωταθλήματα της καριέρας του.

Δίπλα στο 45χρονο Γερμανό βρίσκεται και ο Γκέραντ Σάιλαντ, κορυφαίος νευροχειρουργός, φίλος του Σουμάχερ που συμπλήρωσε: «Ανησυχώ όπως όλοι. Οι γιατροί δεν σας λένε περισσότερα γιατί δεν μπορούν να πουν περισσότερα αυτή τη στιγμή».

Πηγή: http://www.protothema.gr