Μάκενρο: Όχι άλλο διπλό!
Blog
  • Main page
07
12
2013

Μάκενρο: Όχι άλλο διπλό!

By ab 0

Την κατάργηση του διπλού στα Γκραν Σλαμ πρότεινε ο Τζον Μάκενρο, στο περιθώριο της συμμετοχής του στο τουρνουά βετεράνων «Statoil Masters» στο Λονδίνο.

Παρότι ο ίδιος είναι κάτοχος τεσσάρων τίτλων Wimbledon στο διπλό, ανέφερε πως δεν αναγνωρίζει πια το λόγο ύπαρξής του και πρότεινε να δοθεί ατομικότητα στο παιχνίδι ώστε να αναβαθμιστεί το άθλημα.

«Το να παίζουμε ακόμα διπλό, αποτελεί μυστήριο για μένα. Αγαπώ το διπλό, όμως δεν το αναγνωρίζω πια. Αν υπήρχε διαγωνισμός από τη γραμμή του σερβίς, οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν….», ήταν τα λόγια του, προσθέτοντας ότι υπάρχει πληθώρα άλλων διοργανώσεων που μπορούν να καλύψουν τα διπλά, εκτός των τεσσάρων major.

Τι γίνεται όμως με τους παίκτες που αγωνίζονται αποκλειστικά στο διπλό, όπως οι αδελφοί Μπράιαν;; «Δε θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε μονό. Γιατί πιστεύετε ότι παίζουν επιτυχώς σε διπλό άλλωστε; Mου αρέσουν, έχουν κάτι για να παρακολουθείς αυτούς τους δίδυμους», συμπλήρωσε.

Έκλεισε όμως θεαματικά τις δηλώσεις του ο Αμερικανός, φέρνοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τους συμπατριώτες του στο διπλό και κορυφαίους στο είδος τους, θέλοντας ίσως να δείξει και την αποδοχή που έχει το διπλό: «Λένε πολλοί ότι είναι οι κορυφαίοι όλων των εποχών, σκέφτομαι όμως ότι αν αγωνίζονταν μαζί ο Φέντερερ με τον Ναδάλ, θα διάλεγα αυτούς».

Πηγή: http://www.gazzetta.gr