Κοντά στα παιδιά ο Φέντερερ
Blog
  • Main page
10
06
2014

Κοντά στα παιδιά ο Φέντερερ

By ab 0

Ο Ρότζερ Φέντερερ έκλεψε χρόνο απ’την προετοιμασία του για το Gerry Weber Open και επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο για παιδιά κοντά στο Μπίλεφελντ, δίνοντας χαρά και δώρα στους νεαρούς θαυμαστές του.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Ρότζερ Φέντερερ επισκέφτηκε το νοσοκομείο Bethel που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Χάλε, όπου διεξάγεται το χορτάρινο τουρνουά των αδερφών Γουέμπερ.

Με τη συνοδεία του Ραλφ Γουέμπερ, ο Φέντερερ πήγε και φέτος στο νοσοκομείο όπου φιλοξενούνται παιδιά με καρκίνο και είχε την ευκαιρία να δει την εξέλιξη των παιδιών αλλά και των εγκαταστάσεων που ανανεώνονται και εκσυγχρονίζονται χάρη στη φιλανθρωπική δράση ανθρώπων όπως ο Φέντερερ ή ο κ.Γουέμπερ.

“Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω, μετά από έναν χρόνο, για να δω πως πάνε τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα καθώς τα παιδιά είναι ο βασικός στόχος του ιδρύματός μου. Πιστεύω επίσης ότι το τουρνουά και ο κ.Γουέμπερ, κάνουν σπουδαία δουλειά βοηθώντας αυτά τα παιδιά σε μακροχρόνια βάση” είπε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Πέρυσι, το δωμάτιο όπου τα παιδιά παιρνούν την ώρα τους ευχάριστα και δημιουργικά, ονομάστηκε “Ρότζερ Φέντερερ” και ο Ραλφ Γουέμπερ έκανε δωρεά 10,000€ προκειμένου να γίνει και μια κουζίνα μέσα στο “Roger Federer Living Room”.

Το νοσοκομείο έχει άλλα τέσσερα θεραπευτικά δωμάτια με την ονομασία των Μίκαελ Κόλμαν, Αλεξάντερ Βάσκε, Μίσχα Σβέρεφ και Μάρκο Τσιουντινέλι που επίσης έχουν επισκεφτεί το νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια.

Λίγο αργότερα, ο Ρότζερ Φέντερερ απέκτησε το 6ο του αστέρι στο “Gerry Weber Open Winner’s Walk of Fame”, ως ο πολυνίκης του θεσμού με έξι τίτλους στο χορτάρινο τουρνουά του Χάλε.

Πηγή: http://tennis24.gr