Θα επιστρέψει δυνατότερος
Blog
  • Main page
15
11
2014

Θα επιστρέψει δυνατότερος

By ab 0

Γνωρίζοντας την ατσάλινη θέληση του Ράφαελ Ναδάλ, οι δύο κορυφαίοι Ελβετοί του tour, Ρότζερ Φέντερερ και Στάνισλας Βαβρίνκα, είναι βέβαιοι ότι ο Ισπανός θα επιστρέψει πιο δυνατός το 2015, όπως είχε κάνει και τις προηγούμενες φορές, προερχόμενος από τραυματισμό.

Πίστη στις δυνατότητες, ψυχικές και σωματικές, του Ράφαελ Ναδάλ έχουν οι Φέντερερ και Βαβρίνκα, πιστεύοντας ότι ο Ισπανός θα ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία και θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ATP World Tour το 2015, χαρακτηρίζοντας πολύτιμο για το tour τον αριστερόχειρα από τη Μαγιόρκα.

Μετά από αυτά τα μονόπλευρα σκορ και το πολύ μέτριο θέαμα που παρατηρούμε στο ATP Finals του Λονδίνου, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η παρουσία του Ράφαελ Ναδάλ στην Ο2 Arena, θα έδινε άλλη αίγλη, λάμψη, ποιότητα και ένταση στη διοργάνωση.

Ο Ράφα, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο τουρνουά των κορυφαίων, παρόλο που ήταν απ’τους πρώτους που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους, αφού μετά το πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό το Καλοκαίρι, ήρθε και η σκωληκοειδίτιδα για να δέσει το γλυκό.

Πριν δύο εβδομάδες, ο Ισπανός υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδίτιδας και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στο πρώτο 10μερο του Δεκεμβρίου, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο Ναδάλ έκανε την έκπληξη την Τετάρτη και ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου έδωσε το παρών σε χορηγικές δραστηριότητες στην Ο2 Arena. Τελευταία στιγμή ο Ισπανός ακύρωσε την παρουσία του στο βραδινό παιχνίδι Τζόκοβιτς-Βαβρίνκα.

Ο Σταν που είχε νικήσει τον Ναδάλ στον τελικό του Australian Open, με τον Ισπανό να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ράφα.

“Δεν είναι εύκολο γι’αυτόν. Πιστεύω ότι αν μείνει μακριά από τραυματισμούς, είναι ικανός να καθιερωθεί στην κορυφή και να ηγηθεί του αθλήματος. Κάθε φορά που επιστρέφει από τραυματισμό, κερδίζει τα πάντα. Θα δούμε. Ελπίζω να τον δω χωρίς τραυματισμούς σε ολόκληρο το 2015” είπε χαρακτηριστικά ο Ελβετός.

Με το συμπατριώτη του συμφωνεί και ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος ξέρει καλύτερα απ’τον καθένα τις δυνατότητες του Ναδάλ.

“Πιστεύω ότι θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει τους μεγάλους τίτλους και πάλι. Είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου. Όταν ο Ναδάλ είναι στα καλύτερά του, είναι ένας απ’τους καλύτερους που είχαμε ποτέ στην ιστορία του αθλήματος. Είναι απλά απίστευτος”