Θα επιδιώξει συμφιλίωση
Blog
  • Main page
10
02
2015

Θα επιδιώξει συμφιλίωση

By ab 0

Αποφασισμένος να λύσει το όποιο θέμα δημιουργήθηκε, κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους τελικού στο Australian Open, εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος ειναι διατεθειμένος να προσπαθήσει για να αποκαταστήσει την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Άντι Μάρει, ενώ μίλησε και για τη φιλία του με τους Φέντερερ, Ναδάλ!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε ότι θέλει να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Άντι Μάρει, για τα όσα εκτιλήχθηκαν στον τελικό της Μελβούρνης και για τα παράπονα που έκανε αργότερα ο Σκωτσέζος στη συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Σέρβο ότι προσποιήθηκε τραυματισμό κατά τη διάρκεια της μονομαχίας τους.

Ο Μάρει είπε ότι αποπροσανατολίστηκε με τη συμπεριφορά του Τζόκοβιτς στο ξεκίνημα του 3ου σετ, όταν ο Νόλε έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης, ωστόσο στη συνέχεια ανέκαμψε εντυπωσιακά κατακτώντας τα 9 τελευταία games του τελικού (απ’το 3-3 του 3ου σετ).

“Αν υπάρχει μια πιθανότητα να μου μιλήσει, θα ήθελα να το συζητήσουμε. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν είμαι από τους τύπους που προσποιούνται, που προσπαθούν να κάνουν κάτι πίσω απ’την πλάτη των άλλων ή που λέει κακά λόγια για τους άλλους, ειδικά γι’αυτόν που τον γνωρίζω πάρα πολύ καιρό” είπε ο Τζόκοβιτς φανερώνοντας την προθεσή του να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Μάρει, μετά το περιστατικό.

Ο Τζόκοβιτς δικαιολογήθηκε ότι έμεινε από δυνάμεις στο ξεκίνημα του 3ου σετ, μετά την ισοφάριση του Μάρει. Επίσης, ο Σέρβος είπε ότι δεν του άρεσαν τα σχόλια που έκανε ο Μάρει στη συνέντευξη Τύπου και πως δεν ηθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

“Έχουμε πολύ καλή και έντιμη σχέση μεταξύ μας. Ίσως ήταν υπό την επήρρεια του αρνητικού αποτελέσματος και είπε ότι είπε” πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

Για τη σχέση του με τον Μάρει τα τελευταία χρόνια, ο Τζόκοβιτς υπογράμμισε: “Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια δεν κάνουμε τόσο παρέα. Επειδή είμαστε αντίζηλοι και διεκδικούμε τα μεγάλα τουρνουά. Έχει τη δική του ομάδα και εγώ τη δική μου, οπότε δεν είμαστε τόσο μαζί μέσα και έξω απ’το court. Όμως, τώρα που θα παντρευτεί και ίσως κάνει παιδί, να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. Θα έχουμε μια καλή δικαιολογία”

Ο Τζόκοβιτς μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με τους Φέντερερ και Ναδάλ, λέγοντας ότι είναι πολύ καλές.

“Τους βλέπω σαν φίλους μου. Ειλικρινά, επειδή τους βλέπω τόσο πολύ, πιο πολύ κι απ’τους γονείς μου ή απ’τη γυναίκα μου. Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση την οποία έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια που περνάμε στο tour μαζί. Ναι, είμαστε αντίπαλοι και δεν μπορούμε να βγαίνουμε μαζί και να μιλάμε για διάφορα θέματα, από τη στιγμή που την επόμενη ημέρα μπορεί να παλεύουμε μεταξύ μας για τα μεγάλα τρόπαια. Οπότε, τη δεδομένη στιγμή ίσως να μην έχουμε τόσο δεμένη σχέση. Όμως, είμαστε άνθρωποι και στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις και μετά στο άθλημα”