Η selfie της χρονιάς
Blog
  • Main page
21
12
2014

Η selfie της χρονιάς

By ab 0

Εκατοντάδες ήταν οι selfies που βγήκαν φέτος στα courts της ATP και της WTA, όμως σαν αυτή που τράβηξαν οι 8 κορυφαίοι που πήραν μέρος στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου, δεν ήταν καμία άλλη…

O Tόμας Μπέρντιχ είναι γνωστός για την λατρεία που έχει με τις φωτογραφίες και ειδικά τις selfie, ανεβάζοντας αρκετές στους λογαριασμούς του σε Facebook και Twitter.

Όταν, λοιπόν, στο πλαίσιο της επίσημης φωτογράφησης για το ATP World Tour Finals, ο Τσέχος φώναξε τους υπόλοιπους 7 φιναλίστ για να βγάλουν μια φωτογραφία με τα κουστούμια στο μέσο του γηπέδου, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνει πραγματικός πανικός στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Η υπέροχη φωτογραφία των Μπέρντιχ, Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Τσίλιτς, Μάρει, Νισικόρι, Ράονιτς και Βαβρίνκα, έγινε αμέσως viral και ταξίδεψε με ιλλιγιώδη ταχύτητα στους υπολογιστές εκατομμυρίων users στον κόσμο.

Τη φωτογραφία του Τσέχου δεν αναπαρήγαγαν μόνο απλοί φίλαθλοι και μέσα ενημέρωσης αλλά σχεδόν και όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της selfie με αποτέλεσμα να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.

Aκόμα και στη σελίδα του Tennis24 στο Facebook έγινε πανικός, αφού μέσα σε λίγες ώρες η διπλή selfie, είχε πάνω από 4,500 likes και πάνω από 250 κοινοποιήσεις.