Η νέα Babolat Pure Drive 2015
Blog
  • Main page
02
12
2014

Η νέα Babolat Pure Drive 2015

By ab 0

To best seller μοντέλο της Babolat, η Pure Drive κάνει ντεμπούτο στα ράφια της ελληνικής αγοράς την Τρίτη (02/12/14) με τη νέα σειρά Babolat Pure Drive 2015 η οποία έχει ενσωματωμένη τη νέα καινοτόμο τεχνολογία της γαλλικής εταιρίας FSI (Frame String Interaction) που προσφέρει δυναμικό έλεγχο και άνεση στα χτυπήματα.

Πρόκειται για μια απ’τις πιο δημοφιλής ρακέτες στην ιστορία του αθλήματος, με 8 Grand Slam νίκες στο ενεργητικό της…

Η Pure Drive της Babolat γίνεται ακόμη πιο δυναμική καθώς το νέο μοντέλο 2015, με την τεχνολογία FSI, μετατρέπει τη ρακέτα σε ένα εντυπωσιακό εργαλείο που συνδυάζει δύναμη και έλεγχο.

Αυτό αναφέρουν και οι ειδικοί που έχουν ήδη τεστάρει τη νέα Pure Drive, χαρακτηρίζοντάς την ως η ιδανική ρακέτα για τους τενίστες που αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ δύναμης και ελέγχου (αίσθησης). babolat-drive14_407.jpg

FSI Technology
Το 2013, η Babolat καινοτόμησε ξανά με την Babolat PLAY Pure Drive, την “έξυπνη” ρακέτα που έχει ενσωματωμένο τσιπ και δυνατότητα να συνδεθεί στον υπολογιστή, εξάγοντας δεδομένα που αφορούν το παιχνίδι κάθε τενίστα που τη χρησιμοποιεί.

Από τα ακριβή τεστ, προέκυψε ότι το sweet spot της ρακέτας είναι λίγο πιο ψηλά από αυτό που είχε καθιερωθεί, ως το απόλυτο sweet spot (στο κέντρο).

Έτσι, η Babolat λανσάρει την τεχνολογία FSI (Frame String Interaction) σύμφωνα με την οποία υπάρχει πιο πυκνό πλέξιμο στο sweet spot, προκειμένου να δώσει περισσότερο έλεγχο στα χτυπήματα.

Επίσης, το ενσωματωμένο σύστημα woofer, επιτρέπει μεγαλύτερη επαφή μπάλα με τις χορδές για περισσότερο έλεγχο και άνεση στα χτυπήματα.

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη βέλτιστη αλληλεπίδραση μεταξύ του πλαισίου και τις χορδές για να επιτρέψει στον παίκτη να χτυπήσει με συνέπεια μπάλες βαθιά και να κρατήσει τους αντιπάλους πίσω στη βασική γραμμή.

Η ιστορία της Pure Drive
To 1994, μετά από 100 χρόνια καινοτομίας στα πλέγματα και στα αξεσουάρ τένις, η Babolat πήρε μια στρατηγική απόφαση, να ασχοληθεί με την κατασκευή, το desing και την εμπορευματοποίηση των ρακετών της. Η Pure Drive έφερε τα πάνω κάτω στην αγορά καθώς το έντονο μπλέ χρώμα σε συνδυασμό με το ελλειπτικό frame, ήταν κάτι το ξεχωριστό απ’ότι κυκλοφορούσε στην αγορά.

Η Pure Drive κέρδισε το πρώτο της Grand Slam το 1998 στο Γαλλικό Όπεν, στα χέρια του σπουδαίου Κάρλος Μόγια. Η επιτυχία αυτή σηματοδότησε την εποχή “Pure Drive Saga” για τους τενίστες σε ολόκληρο τον κόσμο, απ’τους επαγγελματίες, τους club players και τα juniors.

Τα cosmetics βελτιώθηκαν και το λευκό χρώμα έκανε ακόμη πιο προσιτή τη ρακέτα, διατηρώντας παράλληλα την κομψότητά της χάρη στο μαύρο και το μπλε, στο εσωτερικό του frame.

Αυτή τη χρονιά, περισσότερο από ποτέ, η Pure Drive γίνεται συνώνυμο της ελεγχόμενης δύναμης και της ευστροφίας…

Η σειρά Pure Drive 2015 περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα τα οποία απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα τένις, απ’τον αρχάριο μεχρι τον επαγγελματία τενίστα.