Επέστρεψε στα κορτ ο Μάρεϊ
Blog
  • Main page
13
11
2013

Επέστρεψε στα κορτ ο Μάρεϊ

By ab 0

Ο Άντι Μάρεϊ ήταν ο μεγάλος απών από τους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο. Ο 26χρονος Βρετανός, πάντως, προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει στη δράση μετά την επέμβαση στην πλάτη.

Στο διάστημα της απουσίας του έκανε τα πάντα για να ξεπεράσει τη… βαρεμάρα του. Ασχολήθηκε φυσικά με playstation, με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πυγμαχία, μέχρι και Χ Factor παρακολουθούσε! Τώρα, όμως, επέστρεψε στη βάση του, το Μαϊάμι και το ευχάριστο είναι ότι τον είδαμε ξανά στο κορτ.

Η κεντρική φωτογραφία είναι από μια προπόνησή του στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου της αμερικανικής πόλης, παρέα με τον παρτενέρ του Ντανιέλ Βαλβερδού. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, η επιστροφή του θα γίνει στο Dream Cup στα νησιά Μπαρεμπέιντος στις 28 του μήνα, όπου θα βρεθούν ακόμα οι Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Ρισάρ Γκασκέ και Νικολάς Αλμάγρο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τα σχέδιά του.

Δεν είναι τυχάιο, άλλωστε, ότι πρόσφατα δήλωσε ότι θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο στο Αυστραλιανό Όπεν μόνο εφόσον θεωρεί ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο. Άρα είναι δύσκολο να ρισκάρει με την αποθεραπεία του, συμμετέχοντας σε τουρνουά επίδειξης.

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/