Εξοργισμένος ο Νόλε
Blog
  • Main page
05
03
2015

Εξοργισμένος ο Νόλε

By ab 0

Την έντονη δυσαρέσκειά του προς τους υπευθύνους της Σέρβικης ομοσπονδίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στη Blik ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφορικά με την “πελατειακή” πολιτική που ακολουθήθηκε για τα εισιτήρια του αγώνα Σερβία-Κροατία τα οποία κατέληξαν στους… “κουστουμάτους”.

Ο κορυφαίος τενίστας της χώρας, που επιστρέφει στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας Davis Cup των πρωταθλητών κόσμου το 2010, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι που ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν εισιτήριο για το tie με την Κροατία στο Κράγεβο (6-8 Μαρτίου), έμειναν με την όρεξη.

Η αστυνομία της Σερβίας, είπε ότι ερευνά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων δεν μπόρεσαν να αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου το οποίο έχει χωρητικότητα μόλις 3,000 θέσεων.

Εκατοντάδες Σέρβοι έμειναν όλη τη νύχτα έξω απ’το Kraljevo Sports Center την Πέμπτη και την Παρασκευή για να αγοράσουν εισιτήρια, όμως μόλις 50 εισιτήρια ηταν διαθέσιμα από τα εκδοτήρια.

Όπως εικάζεται, τα υπόλοιπα εισιτήρια δόθηκαν σε πολιτικούς και σε ανθρώπους που έχουν διασυνδέσεις.

Ο Τζόκοβιτς κατηγόρησε τους υπευθύνους για “εγκληματική” συμπεριφορά, υποστηρίζοντας ότι του είχαν πει πως τα 1,500 εισιτήρια θα διαθέτονταν στους “απλούς” φιλάθλους”.

“Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος διέπραξε ένα έγκλημα και κάποιος είναι υπεύθυνος γι’αυτό που έγινε. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εξαντληθούν σε 13 λεπτά εκτός κι αν διαθέσεις μόλις 50 εισιτήρια για πούλημα. Στην τελική, όλοι αισθανόμαστε πουλημένοι. Είναι κρίμα γιατί επιλέξαμε το Κράγεβο, θέλοντας να φέρουμε μια μεγάλη διοργάνωση στους ντόπιους φιλάθλους”

Η Σερβία θα παραταχθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Βίκτορ Τροίτσκι ενώ στα διπλά θα αγωνιστεί σίγουρα ο Νέναντ Ζίμονιτς, πιθανότατα με τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς σαν συμπαίκτη.

Από την άλλη, η Κροατία έρχεται χωρίς το μεγάλο της όνομα, τον Μάριν Τσίλιτς αλλά και τον Ίβο Κάρλοβιτς, με τον Μπόρνα Τσόριτς να είναι ο μοναδικός Top100 τενίστας της αποστολής.

Η Σερβία είχε νικήσει 4-1 την Κροατία, στην πορεία προς τον τίτλο στη διοργάνωση του 2010.