Διαζύγιο Μάρει-Adidas
Blog
  • Main page
14
12
2014

Διαζύγιο Μάρει-Adidas

By ab 0

Mπορεί τα χρηματικά έπαθλα να σημειώνουν μεγάλη αύξηση, ωστόσο οι μεγάλες εταιρίες παρουσιάζονται ολοένα και πιο φειδωλές στα μεγάλα συμβόλαια, με την Adidas να μην προχωράει σε ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάρει.

Τελικά, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Άντι Μάρει και της Adidas, δεν καρποφόρησαν…

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας, ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της κορυφαίας εταιρίας ένδυσης και υπόδησης καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό μέρος της ανανέωσης.

Την είδηση του διαζυγίου, επιβεβαίωσε ο Μάρει όχι με κάποιες δηλώσεις του αλλά με μια φωτογραφία από την προετοιμασία του στο Μαϊάμι, φορώντας μπλούζα της αμερικανικής εταιρίας Under Armour η οποία φαίνεται πως του έκανε συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την Sportsmail, η Under Armour μπήκε σφήνα στις διαπραγματεύσεις του Μάρει με την Adidas και εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρωταθλητή του Wimbledon και του US Open.

Η Αμερικανική εταιρία αθλητικής ένδυσης, είναι χορηγός και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λονδίνου, Τότεναμ ενώ έχει περιορισμένη συμμετοχή στα τενιστικά δρώμενα.

Με τον Μάρει, η Under Armour, ελπίζει να κάνει γερό μπάσιμο στα courts, ελπίζοντας να πάρει το κομμάτι που της αναλογεί.

Η εταιρία, σπονσοράρει τη Σλόαν Στίφενς αλλά και τον Ρόμπι Τζινέπρι.

Άγνωστο παραμένει αν ο Μάρει θα συνεχίσει να φοράει τα αγαπημένα του παπούτσια, Adidas Baricade.