Γουίλιαμς: Η συγχώρεση και η κάθαρση
Blog
  • Main page
15
03
2015

Γουίλιαμς: Η συγχώρεση και η κάθαρση

By ab 0

H Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στην Καλιφόρνια, που επί 14 χρόνια αρνιόταν να συμμετάσχει, το κοινό το εκτίμησε και της χάρισε ένα μοναδικό standing ovation.

To μποϊκοτάζ στο κορτ της Καλιφόρνια, εξαιτίας ενός περιστατικού που είχε συμβεί πριν 14 χρόνια, έληξε από την Σερένα Γουίλιαμς, το κοινό την συγχώρεσε και της έδωσε μια στιγμή στην καριέρα της που θα την θυμάται για πάντα. Ένα γήπεδο 15,000 ανθρώπων αποθέωσε την κορυφαία τενίστρια του κόσμου. Το περιστατικό που είχε δημιουργήσει την άρνηση της αθλήτριας να βρεθεί στο γήπεδο της Καλιφόρνια ήταν το 2001 όταν η 19χρόνη τότε Σερένα ήταν αντιμέτωπη με την αδελφή της η οποία είχε προσποιηθεί τραυματισμό για να βρεθεί ξεκούραστα στον τελικό η Σερένα. Αυτό το κοινό δεν το συγχώρεσε και γιούχαρε την Γουίλιαμς. Από τότε μέχρι και χθες οι δύο αδελφές αρνιόντουσαν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση του Indian Wells. Σε αντίθεση με την αδελφή της Βίνους , η Σερένα επέστρεψε, το κοινό την συγχώρεσε και της χάρισε μια μοναδική σκηνή.

Στην πρώτη της φετινή εμφάνιση και ενώ δεν ξεκίνησε πολύ δυνατά το κοινό την αποθέωσε και εκείνη ξέσπασε σε κλάμματα.

«Υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι δεν πρέπει να επιστρέψω ποτέ. Υπήρχαν και άλλοι που υποστήριζαν ότι ήδη θα έπρεπε να το έχω κάνει. Καταλαβαίνω τις δύο απόψεις. Πάλεψα μέσα του, και τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου»

«Δεν ήξερα τι να περιμένω. Πριν μπω στο γήπεδο, ήμουν συγκεντρωμένη, όμως δεν είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό που ακολούθησε. Ήταν πολύ ωραία υποδοχή. Ένιωσα απίστευτα καλά. Αυτή η αγάπη των φιλάθλων, σημαίνει πολλά για μένα».

Η Γουίλιαμς ξεπέρασε ,δύσκολα, το εμπόδιο της Νικουλέσκου με 7-5, 7-5.