Βόλτα στη Νέα Υόρκη με τα δίδυμα
Blog
  • Main page
24
08
2014

Βόλτα στη Νέα Υόρκη με τα δίδυμα

By ab 0

Ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο 60ο συνεχόμενο major (!) και σύσσωμη η οικογένειά του είναι παρούσα στη Νέα Υόρκη.

Σε εξαιρετική φόρμα ο 33χρονος Ελβετός, ήταν ο πρωταγωνιστής των Masters της Βορείου Αμερικής, οπότε δεν χρειάζεται να δουλέψει και πολλά πράγματα στο παιχνίδι του. Βρίσκει έτσι την ευκαιρία να κάνει τις βόλτες του στην πόλη και, μάλιστα, οι φωτογράφοι κατάφεραν να απαθανατίσουν τα… καροτσάκια με τα δίδυμα αγοράκια του.
Ο Λίο και ο Λένι, μόλις τριών μηνών, κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Νέας. Υόρκης παρέα με τους γονείς και την νταντά τους. Απουσίασαν από την… παρέα οι πεντάχρονες πλέον δίδυμες Μάιλα Ρόουζ και Σαρλίν Ρίβα, τις οποίες είδαμε να “πανηγυρίζουν” με τον μπαμπά τους την κούπα στο Σινσινάτι.

Το US Open ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα (25/8) και πρώτος αντίπαλος του Φεντ είναι ο Αυστραλός Μαρίνκο Ματόσεβιτς. Ο κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων μπορεί να χαμογελάει μετά την κλήρωση της διοργάνωσης, καθώς οι Σταν Βαβρίνκα και Άντι Μάρεϊ βρίσκονται στην πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς.