Βραβεύτηκαν Τσόριτς, Αγκούτ
Blog
  • Main page
13
11
2014

Βραβεύτηκαν Τσόριτς, Αγκούτ

By ab 0

Μπόρνα Τσόριτς και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ βραβεύτηκαν στο κορτ της Ο2 Arena και ο νεαρός Κροάτης, μάλιστα, έδειξε σαστισμένος μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό, που έμεινε στις εξέδρες μετά το ματς του Τόμας Μπέρντιχ με τον Μάριν Τσίλιτς.

Ο ταλαντούχος τενίστας, που σε δύο μέρες ενηλικιώνεται, πήρε από τα χέρια του Κρις Κερμόντ το ΑΤΡ Star of Tomorrow Award, ως ο νεαρότερος στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Μπόρνα κατάφερε να φτάσει φέτος στα ημιτελικά της Βασιλείας, αποκλείοντας στον δρόμο του τον Ράφα Ναδάλ, ενώ έπαιξε και στα προημιτελικά του Ουμάγκ.

Ξεκίνησε τη σεζόν εκτός Top 300 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο career high Νο.89! Ένας πολύ χαρισματικός αθλητής, που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του στο τουρ…

“Είναι φοβερό το συναίσθημα εδώ με όλο αυτόν τον κόσμο, δεν το έχω συνηθίσει”, δήλωσε λίγο αγχωμένος ο μικρός. “Θα ήθελα να παίξω εδώ του χρόνου, ίσως σε δύο χρόνια”, απάντησε χαμογελαστός μετά από σχετική ερώτηση.

Και, βέβαια, δεν θα ξεχάσει ποτέ τον θρίαμβο επί του Ναδάλ. “Ήταν απίστευτο που τον κέρδισα”, νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου”.

Ο Μπαουτίστα Αγούτ, εξάλλου, πήρε χάρη στις ψήφους των συναθλητών του το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Έκλεισε πέρυσι τη σεζόν στο Νο.59 και κατάφερε να φτάσει στο career high No.14, έχοντας κατακτήσει τους δύο πρώτους τίτλους του. “Είμαι ευχαριστημένος από τον τροπο που έπαιξα φέτος”, είπε ο 26χρονος Ισπανός στη συνέντευξή του στο κορτ.

“Νιώθω μεγάλη χαρά που πήρα το τρόπαιο και ελπίζω να παίξω το ίδιο καλά και του χρόνου” είπε ο Ισπανός.