Βρήκε την ένταση ο Ράφα
Blog
  • Main page
22
12
2014

Βρήκε την ένταση ο Ράφα

By ab 0

Η λέξη “ένταση” είναι πολύ σημαντική στο τενιστικό λεξιλόγιο του Ράφαελ Ναδάλ, είτε πρόκειται για αγώνα είτε για προπόνηση. Ο Ισπανός συνεχίζει την προετοιμασία του για να είναι απόλυτα έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και όπως υποστήριξε, είναι σε θέση να προπονηθεί με την κατάλληλη ένταση, μετά από πολύ καιρό.

Απερίσπαστος από σωματικά προβλήματα, ο Ράφαελ Ναδάλ δουλεύει σκληρά για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, στα πρώτα τουρνουά της σεζόν αλλά κυρίως στο Australian Open.

Ο 28χρονος Ισπανός, προέρχεται από εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας η οποία δεν του επέτρεψε να προπονηθεί ολόκληρο τον Νοέμβρη.

Ακριβώς τρεις εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Ναδάλ έπιασε ξανά ρακέτα και ο ίδιος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας του, μια δήλωση που σίγουρα δεν θα δεχθούν με χαρά οι συνάδελφοί του…

“Είμαι μια χαρά. Δουλεύω πολύ σκληρά. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, έχω αυξήσει πολύ την ένταση των προπονήσεων. Μπορώ να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα μετά την εγχείρηση, πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να προπονηθώ πολλές ώρες την ημέρα, με την κατάλληλη ένταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από 5-6 μήνες που μπορώ να προπονηθώ καλά και να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν. Κάθε ματς που θα έχω την ευκαιρία να παίξω, θα είναι σημαντικό για μένα” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ, μετά από προπονητικό session στο Μονακόρ της Μαγιόρκα.

Ο Ναδάλ τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε στο γνωστό indoor court της γενέτειράς του, μαζί με τον καλό του φίλο Ρισάρ Γκασκέ ενώ ανέβασε και ένα βίντεο με στιγμιότυπο από την προπόνησή του με τον θείο και προπονητή του, Τόνι Ναδάλ.