Βασιλικό sold out!
Blog
  • Main page
22
02
2015

Βασιλικό sold out!

By ab 0

Όπως ήταν λογικό, η ανακοίνωση της συμμετοχής του Ρότζερ Φέντερερ στο Istanbul Open, δημιούργησε έκρηξη ενδιαφέροντος για το χωμάτινο τουρνουά της Πόλης κάτι που φάνηκε στη διάθεση των online εισιτηρίων.

Οι διοργανωτές “άνοιξαν” τα ηλεκτρονικά εκδοτήρια την Πέμπτη (19/02) και τα εισιτήρια έγιναν καπνός μέσα σε λίγες ώρες!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Τούρκων, δεν υπάρχει εισιτήριο για δείγμα τις ημέρες των προκριματικών αλλά και για ολόκληρη την εβδομάδα, πλην του τελευταίου Σαββατοκύριακου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια ακόμα και για το Σάββατο 25 Απριλίου και Κυριακή 26, με τους θαυμαστές του Φέντερερ να θέλουν να τον δούν ακόμα και στην προπόνηση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοκληρωτικό sold out των πρώτων 7 ημερών της διοργάνωσης, με 30,000 εισιτήρια να έχουν ήδη προπωληθεί.

Μόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο των ημιτελικών και του τελικού υπάρχουν κάποια διαθέσιμα εισιτήρια, κυρίως σε VIP θέσεις.

Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως ο Ρότζερ Φέντερερ θα λάβει μέρος στο νεόφερτο τουρνουά στο ATP Tour.

Οι Τούρκοι χρειάστηκαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν το “ΟΚ” του Φέντερερ (ακούγεται για ένα appearance fee κοντά στο 1εκ. ευρώ), ωστόσο φαίνεται πως θα βγάλουν τα λεφτά τους,
αφού πέρα από τα εισιτήρια, αυτή την εποχή κανονίζουν και διάφορες εκδηλώσεις χορηγών, με τη συμμετοχή του Ελβετού Βασιλιά.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 27 Απριλίου στο εντυπωσιακό Koza World of Sports facility, το κεντρικό court του οποίου διαθέτει αναδιπλώμενη οροφή και χωρητικότητα 7,500 θεατών.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν επίσης γυνμαστήρια, σπα, πισίνες, εστιατόρια, κλειστά γήπεδα τένις ενώ οι Τούρκοι έχουν χαρακτηρίσει το κέντρο ως τη μεγαλύτερη ακαδημία τένις στον κόσμο!