Αφήνει τη Βασιλεία ο Ναδάλ
Blog
  • Main page
19
10
2013

Αφήνει τη Βασιλεία ο Ναδάλ

By ab 0

Θέλοντας να προστατέψει τα ταλαιπωρημένα, από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, γόνατά του, ο Ραφαέλ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Βασιλείας.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται την προσεχή εβδομάδα στην Ελβετία και στο indoor τουρνουά της Βασιλείας, λίγο πριν από το Masters του Παρισιού και φυσικά τους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο. Ο Ναδάλ, ωστόσο, δεν θα δώσει το παρών, κρίνοντας ότι χρειάζεται κάποιες ημέρες ξεκούρασης, έπειτα από μια «γεμάτη» σεζόν.

Έχοντας πρόσφατα ανέβει εκ νέου στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και με μια «τρελή» πορεία στη σκληρή επιφάνεια, ο Ισπανός αποφάσισε να πάρει… ρεπό για μία εβδομάδα, πριν από τα σημαντικά τελευταία τουρνουά της περιόδου.

Εξάλλου, η Βασιλεία, έχει αποδειχθεί, ότι δεν του ταιριάζει και ιδιαίτερα, αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα. Πάντως, τελευταία φορά που έδωσε το παρών ήταν το μακρινό 2004.

«Γεια σε όλους! Με λύπη ανακοινώνω ότι δεν θα ταξιδέψω στη Βασιλεία, καθώς προηγήθηκε ένα «βαρύ» πρόγραμμα και δεν θέλω να εξαντλήσω άλλο το σώμα μου. Θα βάλω τα δυνατά μου να βρίσκομαι εκεί του χρόνου», δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Ναδάλ.