Αποκλεισμό δια βίου σε τενίστα για στοιχηματισμό!
Blog
  • Main page
27
11
2014

Αποκλεισμό δια βίου σε τενίστα για στοιχηματισμό!

By ab 0

Με αποκλεισμό δια βίου από κάθε αγώνα τιμωρήθηκε ο Γάλλος τενίστας Μόργκαν Λαμρί που κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό. Θεωρείται και φυσικά είναι το άθλημα των…ευγενών, με τα σκάνδαλα πάσης φύσεως να είναι άγνωστη λέξη. Και όμως και στο τένις έχουμε πλέον να μιλάμε για σκιές, καθώς ένας 22χρονος Γάλλος τενίστας ο Μόργκαν Λαμρί, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δια βίου, επειδή συμμετείχε σε παράνομο στοιχηματισμό.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η δια βίου τιμωρία έχει άμεση εφαρμογή και σημαίνει ότι ο κ. Λαμρί δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, να συμμετάσχει ή να παρακολουθήσει κανένα τουρνουά ή επίσημη διοργάνωση η οποία γίνεται από την παγκόσμια ομοσπονδία του τένις από την ημέρα έκδοσης της συγκεκριμένης απόφασης.

Με βάση την εμπιστευτικότητα της διαδικασίας των ακροάσεων η επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς δεν θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες».

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Λαμρί κατηγορείται ότι συμμετείχε στο στήσιμο 16 αγώνων τις χρονιές 2012-2013, με τον ίδιο μιλώντας στο “Bloomberg” να το διαψεύδει λέγοντας: «Είμαι αθώος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να κρίνουν ότι είμαι ένοχος χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο».