ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΝΙΣ
Blog
  • Main page
18
07
2014

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΝΙΣ

By ab 0

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  1. Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ
  2. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
  3. ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ
  4. ΟΙ GUEST ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ κο ΤΟΥΜΑΖΑΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.
  5. ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ.
  6. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 10€ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 1 ΦΟΡΑ/ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ.
  7. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο Κος ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ,ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LADDER ΚΑΙ ΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.